Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Supreme Commander 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Supreme Commander 2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Supreme Commander 2 25 évvel az eredeti játék eseményei után játszódik, és a Colonial Defense Coalition újonnan megválasztott elnökének meggyilkolásával kezdődik. A CDC tagjai - az Egyesült Földi Föderáció, az Illuminátus Rend és a Cybran Nemzet - tagadják a részvételt, egymást hibáztatják, és galaktikus háború veszi kezdetét! Éld át a brutális csatákat hatalmas léptékben! A játékosok hatalmas, testre szabható hadseregek és kísérleti hadigépek létrehozásával háborúznak, amelyek bármelyik pillanatban megváltoztathatják az erőviszonyokat. Vedd át a három rejtélyes parancsnok egyikének szerepét, akik mindegyike egy-egy egyedi frakciót képvisel, gazdag történettel, amely az érzelmi kötődés új szintjét hozza az RTS műfajába, vagy vívd meg a csatát online. Hova tartasz hűséget?

A játék főbb jellemzői

  • Vedd át három rejtélyes parancsnok szerepét; egykori barátok az egyes frakciókból - az Egyesült Földi Föderáció (UEF), az Illuminátus és a Cybran Nation - akiket belerángatnak egy galaktikus következményekkel járó konfliktusba.

  • Fedezd fel a gazdag, karakterközpontú egyjátékos játékot, amely több mint 18 küldetést ölel fel, és az RTS műfaj új szintű érzelmi kötődését nyújtja, vagy vedd fel a harcot online, hogy egy izgalmas többjátékos élményben legyen részed.

  • Vívj akciódús csatákat hatalmas léptékű, hatalmas szárazföldi, légi és tengeri egységekkel, vizuálisan látványos környezetben, amelyet a teljesen új renderelési technológia és az RTS irányítás igazi evolúciója kelt életre mindkét platformon.

  • Fejleszd és testre szabd a hadseregeket új fegyverekkel és technológiával, és azonnal bevetheted őket a csatatéren, egy alapszintű tankot nagy teljesítményű, többcsövű, légelhárító többcélú harci egységgé alakítva.

  • Állíts be olyan kísérleti hadigépeket, amelyek bármelyik pillanatban megváltoztathatják az erőviszonyokat; tapasztald meg az egyszerűsített gazdaságot és az újratervezett felhasználói felületet, amely a harcra, a harctéri taktikára és a magas szintű stratégiai döntéshozatalra helyezi a hangsúlyt.

Előző rész

Supreme Commander

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!