Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Splinter Cell Conviction LE (15) Xbox 360 (használt)

Ár:
14.790 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Splinter Cell Conviction LE (15) játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

Néhány év telt el a Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent sziklaszilárd befejezése óta, amelyben Sam Fisher ügynök egy különösen piszkos, megkérdőjelezhető akciókkal teli küldetésre vállalkozott, lánya megmagyarázhatatlan és gyászos halálának árnyékában. Fisher most egy renegát ügynökként kutakodik a múlt eseményei után, és nem tetszik neki, amit talált. A lánya halálával kapcsolatos személyes nyomozása során kiderül, hogy korábbi ügynöksége, a Harmadik Echelon elárulta őt. Az ügynökség válaszul üldözőbe veszi, de miközben azon dolgozik, hogy elmeneküljön előlük, tudomást szerez egy halálos terrorista összeesküvésről, amely milliókat fenyeget. Egyedülálló helyzetben van és felkészült arra, hogy fellépjen ez ellen, de a siker kétséges a Third Echelon csapatából származó egykori barátai segítsége nélkül, ami élet-halál helyzetek sorozatát eredményezi saját maga és az ország számára, ahol a bizalom semmiképpen sem feltételezhető.

A Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction, mint a Splinter Cell-sorozat minden játéka, egy taktikai lopakodós-akciójáték. Az egyjátékos módban a játékosok Sam Fisher szerepébe bújnak, és egy sor küldetésen vesznek részt, amelyek során high-tech fegyvereket, kütyüket, halálos közelharcot és kihallgatási képességeket használnak. Az általános célok és az elérésükhöz szükséges lépések kihívást jelentenek, de mindig egyértelműek a kettős verbális és vizuális kifejezés révén, amely zökkenőmentesen figyelmezteti a játékosokat a küldetések során. A Conviction emellett egy sor forradalmian új játékmódbeli funkcióval továbbfejleszti a lopakodó harc világát, amely a Splinter Cell franchise-t évek óta sikert sikerre halmozottan népszerűvé tette.

A játék főbb jellemzői

  • A Splinter Cell-akció új szintje - A legmodernebb újítások teljes arzenálja lehetővé teszi, hogy az utolsó ismert pozíció rendszerrel kijátszd az ellenséget, a Mark and Execute funkcióval megjelöld és likvidáld az ellenséget, és még sok más egyéb.

  • Hatalmas élmény - Az egyedülálló történetmesélési stílus a széked szélén tart, miközben egy renegát ügynök robbanásveszélyes világában navigálsz, ahol a bizalom lehetetlen, és az igazságszolgáltatás megköveteli, hogy a törvény felett állj.

  • Leborító látványvilág - A forradalmian új grafikai irányvonal teljesen zökkenőmentes játékélményt nyújt, amely teljesen magával ragad Sam Fisher történetében.

  • Robbanékony Xbox LIVE játék - Addiktív többjátékos módok, tartalomletöltések, üzenetküldési és hangtámogatás és még sok minden más fokozza a drámai intenzitást, mint eddig soha.

  • Exkluzív kooperatív történetmód - A "Prologue" egy exkluzív történetmód, amely új karaktereket, beállításokat, négy exkluzív pályát és még sok mást tartalmaz. Kizárólag a Conviction Co-op módban érhető el.

További részek

Splinter Cell Blacklist 5th Freedom Ed

Splinter Cell Blacklist Ultimatum Ed

Splinter Cell Double Agent Spec Ed. (15)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!