Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spider Man Friend or Foe Xbox 360 (használt)

Ár:
14.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Spider Man Friend or Foe Xbox 360 játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Pókember filmtrilógia és a klasszikus Pókember képregények által inspirált Spider-Man: Friend or Foe kihívás a játékosok számára, hogy legyőzzék, majd egyesítsék erőiket a filmek hírhedt nemeziseivel, köztük Doc Ockkal, Zöld Manóval, Venommal és Sandmannel, és induljanak el egy epikus küldetésre, hogy legyőzzék a világméretű gonosz fenyegetést. A játék eredeti története és izgalmas csatái során a rajongók Pókembert és számos szuperhős vagy szupergazember segítőjének egyikét irányítják, és egyedi harci mozdulatokat és stílusokat sajátíthatnak el, miközben a karakterek között váltogatva csapat kombókat hajtanak végre, és legyőzik az ellenséget. A Spider-Man: Friend or Foe első alkalommal egy Pókember-játékban egyedülálló kooperatív móddal rendelkezik, amelyben egy barát bármikor csatlakozhat a játékhoz, és átveheti Pókember segédjének irányítását, miközben egymás mellett harcolnak a játékban, és újra lejátszhatják a kedvenc pályákat. A játékban elszórtan számos rejtett tárgyat fedezhetsz fel, amelyekkel gyűjthető tárgyakat, képességeket és minijátékokat oldhatsz fel.

A játék főbb jellemzői

  • Válassz egy segítőtársat Pókember erős szövetségeseinek hosszú listájáról, és a játék során bármikor válthatsz a hálóőr és a kiválasztott segítőtársak között. Mindegyik segéd, legyen az jó vagy gonosz, saját egyedi tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek segítik Pókembert a játék kihívásai során.

  • Harcolj a filmek szupergonoszai ellen, majd egy innovatív harcrendszer segítségével szállj szembe és győzd le a Pókember-filmek leghírhedtebb szupergonoszai közül néhányat, például Doc Ockot, Sandmant és Zöld Manót, majd alakítsd át őket, hogy csatlakozzanak Pókember potenciális segítőinek listájához.

  • Az egyedülálló kooperatív módban a barátok bármikor csatlakozhatnak a játékhoz, és átvehetik Pókember segédjének irányítását. A kétjátékos kooperatív módban játszva a játékosok új utakat fedezhetnek fel az akadályok és ellenségek legyőzésére.

  • Ahogy a játékosok előrehaladnak a játékban, csataterek nyílnak meg, ahol bármikor nyers egy az egy elleni harcra kerülhet sor bármelyik szuperhőssel vagy gonosztevővel.

  • Újrajátszhatod a játékot, vagy megtapasztalhatod a Versus módot egy másik segéddel, és végül Fekete ruhás Pókemberként (Pókember sötétebb, agresszívabb személyiségeként) játszhatsz, különböző erőkkel és képességekkel. A különböző világokban rengeteg titkos, különleges zsetonokat tartalmazó területet fedezhetsz fel az első végigjátszás során, amelyeket a játékosok bármikor visszatérhetnek és felfedezhetnek.
     

További részek

Spider-Man 3

Spider-Man Edge of Time

Spider-Man Shattered Dimensions

Spider-Man Web Of Shadows

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!