Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Spider-Man Edge of Time Xbox 360 (használt)

Ár:
12.990 Ft
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Spider-Man Edge of Time játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

A "Spider-Man Edge of Time" című filmben Pókember az egyik legnagyobb kihívással néz szembe: Pókember megmentésével. Az Activision tulajdonában lévő Beenox stúdió által fejlesztett Spider-Man: Edge of Time kihívás elé állítja a játékost, hogy a klasszikus Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 szerepébe bújva korrigálja a félresikerült időfolyamot, és megakadályozza a katasztrofális jövőt, amelyet Peter Parker korai és korai halála idézett elő.

A "Spider-Man: Edge of Time" egy koncentrált, akciódús kaland, amely két összekapcsolódó és fejlődő idősíkon játszódik, a Csodálatos Pókember mai korától a Pókember 2099 elrontott jövőbeli világáig, az elismert Marvel-veterán, Peter David (a Pókember 2099 képregénysorozat társalkotója) gazdag, feszesen kidolgozott történetének hátterében. A játék teljesen új "ok-okozati" játékmenetet kínál, ahol a játékosok megtapasztalhatják, hogy az egyik Pókemberként tett cselekedeteik azonnali és néha váratlan hatásai hogyan változtatják meg a másik Pókember idővonalát.

A játék főbb jellemzői

  • Javítsd ki a félresikerült időfolyamot, hogy megakadályozd Peter Parker korai halálát, ami katasztrofális jövőt eredményezne.

  • Vedd magadra a klasszikus Amazing Spider-Man és a Spider-Man 2099 szerepét, miközben megpróbálod megmenteni magadat.

  • Fedezz fel két összekapcsolt, fejlődő idősíkot a Csodálatos Pókember mai világában és a Pókember 2099 elrontott, jövőbeli világában.

  • Merülj el a Marvel veteránjának és a Pókember 2099 képregénysorozat társalkotójának, Peter Davidnek a gazdag, feszesen kidolgozott narratívájában.

  • Fedezd fel tetteid következményeit a teljesen új, ok-okozati játékmóddal, amely azonnali és néha váratlan eredményeket hoz.

További részek

Spider Man Friend or Foe

Spider-Man 3

Spider-Man Shattered Dimensions

Spider-Man Web Of Shadows

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!