Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

SONIC Unleashed Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
6.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 SONIC Unleashed Xbox One Kompatibilis játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

Sonic a sün egy olyan kalandban van, amihez foghatót még nem láttál! A Sonic Unleashed egy teljesen új motorral hajtott, klasszikus Sonic játékmenetet és a legújabb, új generációs innovációt ötvözi. A játékosok a 2D-s akciót és a 3D-s környezetet aprólékosan renderelve, Sonic-ként száguldanak a világ különböző pontjain, hogy megmentsék a kaotikus világot.

Az uralomra törő Dr. Eggman ismét elszabadítja a világ közepén szunnyadó szörnyeteget. Az esemény pusztító rengést okoz, amely hét kontinensre hasítja a világot, és hajmeresztő átalakulást indít el Sonicban. A világ kettészakad, Sonic pedig új képességekkel és erőkkel változik meg, így a színpadon megkezdődik a csúcspontot jelentő csata. Mert amikor a nap lenyugszik, egy teljesen új kaland ébred fel!

A játék főbb jellemzői

  • Sonic's World Transformed: Sonic nappal megtartja nagy sebességű képességeit, de éjszaka egy titokzatos sötét formává alakul át, amely hihetetlen, eddig soha nem látott képességekkel rendelkezik, beleértve a 3D-akciót és a bámulatos mozgékonyságot.

  • Szoros navigáció és sebességszabályozás: A játékosok a "Sonic Boost" segítségével szupersebességre gyorsulnak a Sonic "Ring Energy" növeléséhez szükséges gyűrűk összegyűjtésével.

  • Erőteljes új motor és filmszerű grafika: Az új, saját fejlesztésű "Hedgehog Engine" segítségével a Sonic Unleashed a klasszikus 2D-s perspektívát észbontó 3D-s pályákkal egészíti ki.

  • Továbbfejlesztett és kibővített környezetek: Számos egyedi és lenyűgöző kontinens kínál lehetőséget a játékosnak, hogy dinamikus, nagy sebességű játékban mentse meg a világot.

  • Sonic the Hedgehog visszatér ebben az Xbox 360-ra készült platformban 2D és 3D elemekkel.

További részek

SONIC & Sega All-Stars Racing With Banjo-Kazooie

SONIC All Stars Racing Transformed Xbox One Kompatibilis

Sonic Free Riders

Sonic Generations CE

SONIC Generations Xbox One Kompatibilis

SONIC The Hedgehog

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!