Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Sniper Elite V2 Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Sniper Elite V2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Rebellion 2005-ös, nagy sikerű Sniper Elite játékának folytatása, a Sniper Elite V2 továbbra is a legautentikusabb második világháborús mesterlövész-élményt nyújtja a játékosoknak azzal, hogy a háború sújtotta Berlin közepén, a német és orosz erők közötti őrült végső csata közepette játszódik. A hangsúlyt a várakozás és a vadászattal járó nyomás kezelésének megtanulására helyezve a játékosok kénytelenek ügyességet, türelmet és ravaszságot használni a küldetések teljesítéséhez, miközben életbevágó döntésekkel találják magukat szemben. A Sniper Elite-ből ismert, ünnepelt "bullet cam" visszatér, és minden eddiginél nagyobb élményt nyújt. Az ügyes lövéseket egy lassított felvétel jutalmazza, amelyen a golyó teljes röppályáját végigfutja a csőtől a célpontig, valamint grafikus részletekkel mutatja be a golyó hatását a célpontba való behatoláskor és annak megsemmisítésekor.

A játék főbb jellemzői

  • Mesterlövész szimuláció A Sniper Elite V2 részletes mesterlövész szimulációval és fejlett ballisztikával rendelkezik, figyelembe véve a gravitációt, a szelet, a sebességet, a golyó behatolását, a célzás stabilitását és még sok mást. Garantáltan a katonai mesterlövészet eddigi legrealisztikusabb szimulációját nyújtja a játékosoknak.

  • X-Ray Kill Cam - A lenyűgöző "kill cam" technológia bemutatja, mi történik valójában, amikor egy golyó az ellenség testébe hatol, lehetővé téve a játékosok számára, hogy lássák, ahogy a szív és a tüdő elszakad, a máj szétrobban, a csontok és a fogak összetörnek, a belek pedig kihullanak.

  • Hitelesség - A játékban autentikus II. világháborús berlini helyszínek, valamint járművek, fegyverek, mint a Springfield M1903, a Gewehr 43 és a Mosin-Nagant 1891/30, és az eredeti változatokról mintázott egyenruhák találhatók.

  • Használd ki a környezetet - A környezet legkisebb változásait is figyelembe kell venni, hogy tökéletes pozícióba kerülj, megfigyeld a zsákmányt, lőj és észrevétlenül elsurranj.

  • A mesterlövész választása - A játékosok gyakran találják magukat azzal a választási lehetőséggel szemben, hogy a tökéletes lövés katasztrofálisan kiszolgáltatottá teszi őket, vagy egy nehezebb útvonalon folytatják a küldetésüket.

  • Többjátékos - Két játékos kooperatív

További részek

Sniper Elite 3 - Ultimate Edition 

Sniper Elite III 

Sniper Elite V2 GOTY

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!