Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Silent Hill Downpour Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
39.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Silent Hill Downpour Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

Miután Murphy Pendleton már évek óta rácsok mögött van, és egyszer már hosszabbított büntetést kapott, a Ryall Állami Börtönben való tartózkodása alatt teherré vált. A Ryallban eltöltött történetek miatt áthelyezik a Wayside maximális biztonságú börtönbe. Útja során új, szürkebaráti otthonába, a busza szörnyű balesetbe keveredik. Miután a börtönszállító buszod csavaros vérengzése megáll, felmérheted a helyzetet. A Silent Hill városához közeli ködös erdőben rekedtél. Tudva, hogy ez lehet az egyetlen esélye a szabadságra, Murphy elindul, hogy felfedezze a kietlen várost. Annak ellenére, hogy a város hatalmasnak és üresnek tűnik, nem tud segíteni, de klausztrofóbiás érzése van, és úgy érzi, hogy valaki - vagy valami - figyeli őt.

Vedd át Murphy Pendleton szerepét, aki egyedül és elveszetten találja magát a magányos városon kívüli erdőben. Fedezd fel a teljesen új környezetet, amely egyszerre tágas, ugyanakkor klausztrofóbiás érzés. Tapasztald meg Silent Hill csontig hatoló rémületét az Unreal 3 technológiának köszönhető élénk és látványos látványvilággal, amely életre kelti Silent Hill városát, szereplőit, lényeit és borzalmas világát. Barangolj szabadon, fedezd fel a várost, és merészkedj bele a teljesen új mellékküldetésekbe, amelyek új területeket, különleges tárgyakat és bónusz tartalmakat nyitnak meg. Merülj el a borzalomban a folyamatosan változó játékvilággal, amely egy nappali és egy éjszakai normál világot és egy másvilági világot tartalmaz, amelyek a játék során végzett cselekedeteidből jönnek létre. Értsd meg, hogy a Silent Hillben sosem vagy igazán egyedül.

A játék főbb jellemzői

  • Tapasztald meg a hátborzongató borzongást és a pszichológiai terrort, miközben Murphy Pendleton szerepében felfedezed Silent Hill álmos városát!

  • Fedezd fel a legújabb Silent Hill thriller mély és sötét történetét!

  • Merülj el Silent Hill kietlen városában az Unreal 3 technológiával készült intenzív látványvilággal, amely életre kelti a várost, a karaktereket, a lényeket és az alternatív poklot.

  • Nyisson fel új játékterületeket, különleges tárgyakat és bónusz tartalmakat a vadonatúj mellékküldetéseken való részvétellel

  • Fedezd fel a folyamatosan változó játékvilágot, amely nappali és éjszakai normál világot és másvilági világot tartalmaz, amelyek a karakterek cselekedeteiből manifesztálódnak és származnak a játék során.

  • Lépj közelebb az akcióhoz a 3D technológia segítségével, most először

  • Merülj el a kietlen és rémisztő városban, ahol a történet és a zene olyan neves tehetségeket vonultat fel, mint a Silent Hill képregény írója, Tom Waltz, az eredeti zenét Dan Licht rendezte és komponálta, a főcímdalt pedig a hard-rock együttes, a Korn adja elő.

További részek

Silent Hill HD Collection

Silent Hill Homecoming Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!