Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Serious Sam HD The First and Second Encounters Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Serious Sam HD The First and Second Encounters játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A klasszikus arcade FPS Serious Sam: The First Encounter újjászületik dicsőséges nagyfelbontásban a régi rajongók légiói és a játékosok új generációja számára világszerte. A káprázatos látványvilággal és megújult dizájnnal rendelkező játékosok a legendás Sam "Serious" Stone-t irányítják, aki az ókori Egyiptomba utazik vissza az időben, hogy megküzdjön Notorious Mental és a szíriai hadsereg elsöprő erejével.

Sam egy újabb nagyfelbontású epizódban tér vissza, hogy megküzdjön főellenségével, Mentalral. Miután talált egy sziriai űrhajót az ókori Egyiptomban, Sam "Komoly" Stone eltérítette azt, és maga is Mentál felé vette az irányt. De ez nem Sam napja volt, mivel elvesztette az uralmat az idegen űrhajó felett, és a dél-amerikai hegyekben zuhant le. Most, hogy Mental gonosz erőinek még erősebb, nagy felbontású serege veszi körül, Sam kénytelen utat törni Mental erődje felé, hogy egyszer s mindenkorra véget vessen világuralmi terveinek.

A játék főbb jellemzői

  • A Croteam által fejlesztett és a Serious Engine 3 által hajtott Serious Sam HD: The Second Encounter látványosan feljavított látványvilágot és a védjegyévé vált frenetikus játékmenetet ötvözi, hogy az Xbox LIVE Arcade-on megállás nélkül őrjöngjön az akció.

  • Engedd szabadjára az olyan új fegyverek dühét, mint a láncfűrész, a lángszóró és a mesterlövészpuska, vagy indítsd el a tömegeket megmozgató Serious Bombot, hogy még a legdühösebb lények hada is elcsendesedjen.

  • Harcolj a Mental biomechanikus förtelmekkel és láncfűrészes szörnyszülöttekkel teletűzdelt, kibővített légióival, akik a Föld elpusztítására törnek.

  • Vigyétek a fájdalmat az ellenfeletekre, miközben Sam tizenkét új szinten viharzik keresztül, amelyek a maja romok, a mezopotámiai zikkurátok és a középkori Európa katedrálisai között húzódnak.

  • Tomboljatok együtt akár négy játékossal kooperatív módban az Xbox LIVE-on, és nézzétek, ahogy az égboltot katasztrófák lobbantják fel.

További rész

Serious Sam Collection

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!