Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Scene It Lights Camera Action & 4 buzzer Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Scene It Lights Camera Action & 4 buzzer játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

"Scene It Lights Camera Action" összehozza a játékosokat a barátokkal és a családdal egy alkalmi kvízjátékra, amelyet mindannyian játszhatnak és élvezhetnek. Az egyszerű és intuitív Big Button Controller segítségével a játékosok kihívhatják barátaikat, hogy kiderítsék, kinek a filmes tudása az uralkodó, kedvenc filmjeik és színészeik valódi tartalmaival.

Ez a közösségi és magával ragadó kvíz-élmény négy vezeték nélküli kontrollert tartalmaz, amelyekkel akár négy csapat is kihívhatja egymást, és több mint 1800 kérdést tartalmaz képekkel, hanggal és nagyfelbontású (HD) filmklipekkel több száz filmből, amelyeket a játékosok ismernek és szeretnek. A játékmenet-fejlesztések biztosítják, hogy minden játék új élményt kínáljon ismétlődések nélkül, és új kérdések és tartalmak tölthetők le, hogy tovább fokozzák a szórakozást. A játékosok pontozhatnak, hogy kiderüljön, ki az igazi kvízmester, vagy játszhatnak parti módban, és órákon át szórakoztathatják a társaságot.

A játék főbb jellemzői

  • Új rejtvény kihívások: Az Xbox 360-as játék több mint 1800 olyan kérdést tartalmaz, amelyet korábban egyetlen más Scene It? játékban sem láthattunk. Öt új típusú rejtvénykihívást tartalmaz, amelyekkel egész este találgatni fogsz.

  • Játéktípusok: Élvezd a "Credit Roll"-t, ahol a szereplők és színészek listája alapján kell kitalálnod a filmet, valamint a "Child's Play"-t, ahol egy filmjelenet gyermekrajz alapján kell kitalálnod a film nevét.

  • Big Button Pad: Jelenet? A Lights, Camera, Action négy új, vezeték nélküli Big Button Paddel kerül szállításra, így minden játékosnak saját zümmögője van.

  • Hi-def látványvilág: A játék széles választékot kínál HD formátumú filmklipekből, valamint több száz állóképet és hangfelvételt kedvenc filmjeidből.

  • Minimális ismétlések: Az Xbox 360-as verzió nyomon követi a már feltett kérdéseket, és minimalizálja az ismétléseket, így ritkán kapod kétszer ugyanazt a kérdést.

További részek

Scene It Box Office Smash & 4 Buzzers

Scene It Box Office Smash (No Buzzers)

Scene It! Bright Lights Big Screen

Scene it! Lights Camera Action (No Buzz)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!