Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Scene It Box Office Smash (No Buzzers) Xbox 360 (használt)

Ár:
1.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Scene It Box Office Smash (No Buzzers) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az új játék lehetővé teszi, hogy akár négy csapat is megmérkőzhessen egymással a nappali kényelméből, vagy az Xbox LIVE*-on keresztül akár több kilométeren keresztül. Az új Xbox LIVE-élménnyel, a "Scene It? Box Office Smash" az első olyan játék az Xbox 360-on, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy virtuálisan beleéljék magukat a játékba az egyéni avatarok segítségével, amelyek a játék során reagálnak a játékra és reagálnak egymásra.

A játék főbb jellemzői

  • Új filmek, új kérdések és új feladványok. Ez nem csak kvíz

  • hanem kvízkérdések a kedvenc filmjeidről, több száz teljesen új kérdéssel, hanganyaggal, fotókkal és HD filmklipekkel, amelyeket még soha nem láttál a "Scene It?" játékban. "Scene It? Box Office Smash" emellett vadonatúj típusú rejtvényes kihívásokat is tartalmaz, amelyek egész este találgatni fogják a játékosokat, többek között ezeket:

  • Pixel Flix,

  • Celebrity Ties,

  • Which Is Which,

  • Filmes kvíz, amit a világ imádni fog. A Franciaországban, Olaszországban, Németországban, Spanyolországban és az Egyesült Királyságban élő mozirajongók még jobban fogják szeretni a játékot, mivel a kedvenc helyi filmjeikből származó tartalmak szerepelnek a játéknak az adott országban forgalmazott változataiban.

  • Új online többjátékos képességek. A repülőjáratok drágák, a barátaid pedig mindenhol ott vannak. A megoldás? Egy "Scene It?" mérkőzés az Xbox LIVE-on keresztül. Jobb, mint egy telefonhívás, az Xbox LIVE-on keresztül játszva új emlékeket építhetsz régi barátaiddal, és számos új online többjátékos móddal tesztelheted tudásodat barátaiddal vagy a világ filmrajongóival szemben.

  • Képzeld el magad a moziban. Az új Xbox LIVE-élménnyel a játékosok szó szerint belehelyezhetik magukat a játékba az egyéni karakterek révén, amelyek a játék során reagálnak a játékodra és reagálnak egymásra.

  • További kérdések az Xbox LIVE-on. Az Xbox LIVE Marketplace-en keresztül elérhető letölthető tartalmakkal és a kérdésismétléseket minimalizáló tartalomkövető rendszerrel a játékosok mindig friss játékélményben részesülnek.

  • A Big Button Pad segítségével mindenki bekapcsolódik a játékba. A chipsek jobbak guacamoléval. A játékok jobbak a barátokkal és a családdal. Szóval hívd össze a barátaidat és a családodat, hogy versenyezzetek a sípszóig, és nézzétek meg, kinek a filmes tudása az uralkodó. Az intuitív, vezeték nélküli Big Button Pad segítségével még a konzolfóbiás emberek is játszanak, és talán még nyernek is. Négy vezeték nélküli Big Button Paddel kapható, vagy anélkül azoknak a rajongóknak, akik már rendelkeznek a korábbi Xbox 360-as kiadásból, a "Scene It? Fények, kamera, akció."

További részek

Scene It Box Office Smash & 4 Buzzers

Scene It Lights Camera Action & 4 buzzer

Scene It! Bright Lights Big Screen

Scene it! Lights Camera Action (No Buzz)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!