Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rogue Warrior Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Rogue Warrior játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Rogue Warrior egy történetvezérelt lövöldözős játék, amely csapat alapú taktikai harcot biztosít hatalmas, összefüggő szinteken, Unreal 3 streaming technológiával. A játék egy- és többjátékos élményének középpontjában a szabadon alakítható csatatér ötlete áll, ahol a játékosok szabadon dönthetnek arról, hogy hogyan teljesítenek egy adott célt, ami kreativitást és meglepetéseket tesz lehetővé, a műfajban hagyományosan használt, erősen megírt események és szűkös terek helyett. A fejlett AI-rendszer lehetővé teszi, hogy az NPC-k valósághűen reagáljanak és harcoljanak, lássák és hallják a többieket, és csapatként reagáljanak.

A Rogue Warrior újfajta többjátékos élményt kínál, 10 játékmóddal és egy olyan rendszerrel, amelyben a pályák az egyes csapatok által kiválasztott lapkák segítségével jönnek létre. A Rogue Warrior csempézési rendszere lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy több mint 200 pályát ismerjenek meg nappali és éjszakai környezetben egyaránt. Emellett a kampányban akár négy játékos is játszhat szólóban és menet közbeni kooperatív játékban, ahol bárki bármikor csatlakozhat vagy kiléphet egy meglévő kampányjátékból anélkül, hogy menübe kellene lépnie vagy el kellene mentenie a haladást. A Rogue Warriorban Dick Marcinkót alakítod, egy elit SEAL-egység vezetőjét, aki az ellenséges vonalak mögött rekedt Észak-Koreában egy titkos küldetésen, amelynek célja az észak-koreai nukleáris arzenál jelentette fenyegetés felmérése. Amikor Észak- és Dél-Korea között kitör a háború, meg kell próbálnod visszavezetni a csapatodat Dél-Koreába, miközben nagy túlerőben vannak, nincs támogatás és korlátozott utánpótlás. Utazásod során számos, eddig soha nem látott környezetbe jutsz Észak-Koreában, többek között tengeralattjáró-barakkokba, hajóromboló hajógyárakba, fogolytáborokba és még sok minden másba.

A játék főbb jellemzői

  • A történetvezérelt lövöldözős játék csapat alapú taktikai harcot kínál

  • 10 játékmód és a szabad formájú csatatér lehetővé teszi a kreativitást és a meglepetéseket

  • Tapasztald meg a több mint 200 pályát nappali és éjszakai környezetben egyaránt

  • A játékosok bármikor csatlakozhatnak vagy kiléphetnek a meglévő kampányjátékból anélkül, hogy a menübe kellene lépniük vagy el kellene menteniük a haladást

  • Szóló és menet közbeni kooperatív játék legfeljebb négy játékos számára
     


 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!