Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

RockBand 3 Wireless Pro Keyboard Xbox 360 (használt)

Ár:
34.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 RockBand 3  Wireless Pro Keyboard (Csak a billentyűzet)
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: Ingyenes
Menny.:db

Leírás

A Rock Band 3 vezeték nélküli billentyűzet a ritmusjátékok új innovációjaként tovább növeli a Rock Band franchise realizmusát. A klasszikus professzionális billentyűzetek mintájára készült, sokoldalú elrendezése, amely asztalon vagy a vállra szíjazva, mint egy elektromos gitár, olyan ergonomikus érzékenységgel rendelkezik, amely kényelmet biztosít az alkalmi játékosoknak és a tapasztalt zenészeknek egyaránt. A Rock Band 3 vezeték nélküli billentyűzet teljes mértékben kompatibilis mind a standard, mind a Rock Band Pro móddal.A vezeték nélküli billentyűzet a videojátékok világán kívül is lehetővé teszi a rockot, mivel MIDI-kontrollerként is funkcionál, és két oktávos, nem súlyozott, sebességérzékeny billentyűzettel büszkélkedhet, amely C3-tól C5-ig terjed. A MIDI kimeneti csatlakozó kompatibilitást biztosít a MIDI szoftveres szekvencerekkel és hardveres eszközökkel, míg a szabványos konzolspecifikus játékvezérlő gombok zökkenőmentes konzolintegrációt biztosítanak.

A játék főbb jellemzői

  • Két oktávos, nem súlyozott, sebességérzékeny billentyűzet C3-tól C5-ig - összesen 25 billentyűvel, így a játékosok szóló módban vagy teljes zenekarral is hozzáadhatnak billentyűket a mixhez.    

  • A billentyűzet markolata kontúros, és olyan ergonómiai érzékenységet tartalmaz, amely kényelmet biztosít az alkalmi játékosoknak és a tapasztalt zenészeknek egyaránt. A markolat érintésérzékeny csíkot és overdrive gombot tartalmaz.

  • A játékmenet elérhető a hagyományos Rock Band öt billentyűs reprezentációs módban ("Keys") vagy a hangmagasság-pontos Rock Band Pro módban ("Pro keys"), amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy megtapasztalják a kihívást és a jutalmat a valódi billentyűs részek lejátszásával, amíg el nem sajátítják azokat a szakértő!    

  • Sokoldalú elrendezés - használható asztalon vagy a vállra szíjazva, mint egy elektromos gitár.

  • 4 akciógombbal rendelkezik: D-pad, vissza, start és Xbox Guide gomb: D-pad, vissza, start és Xbox Guide gomb.    

  • A hivatalosan licencelt Rock Band 3 billentyűzetállvány (külön megvásárolható) a Rock Band 3 hivatalos vezeték nélküli billentyűzetvezérlőjéhez készült. Tartós, könnyű és állítható magasságú, hogy minden korosztályú játékos teljes mértékben kiélvezhesse a vadonatúj hangszert.

További részek

Rock Band 2

Rock Band 3

Rock Band Green Day

Rock Band Song Pack 2

Rock Band

Rock Revolution

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!