Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Rise of the Tomb Raider Xbox 360 (használt)

Ár:
7.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Rise of the Tomb Raider játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Miután felfedezett egy ősi rejtélyt, Lara Croft útnak indul a világ legárulóbb és legeldugottabb vidékein, hogy megtalálja a halhatatlanság titkát. Hatalmas új szövetségeket kötve, valamint az eszére és túlélési képességeire támaszkodva Lara végül Tomb Raiderként fogadja el sorsát. A Rise of the Tomb Raider a világ legszebb ellenséges környezetében játszódó, epikus, magas oktánszámú akciójelenetekkel teli, filmszerű túlélő akciókalandot kínál, amelyben Lara Croft első sírrabló expedíciójára indulva egy ikon felemelkedésének lehetsz tanúja.

A játék főbb jellemzői

  • Félelmetes Halálos sírok - Fedezd fel a hatalmas ősi tereket, amelyek tele vannak halálos csapdákkal, oldj meg drámai környezeti rejtvényeket, és fejtsd meg az ősi szövegeket, hogy felfedezd a kriptákat, miközben egy titkokkal teli világot fedezel fel.

  • Woman vs. Wild - Hódítsd meg a titkait ádázul őrző világot, állj ki veszélyes körülmények között és instabil tájakon, nézz szembe az ősi sírok őrzőjeként szolgáló veszélyes vadállatokkal, és fedezz fel hatalmas interaktív környezeteket.

  • Guerilla Combat - Használd a környezetet az előnyödre, mássz fel a fákra és merülj a víz alá, hogy elkerüld vagy leterítsd az ellenséget, konfiguráld Lara felszerelését, fegyvereit és lőszereit a játékstílusodnak megfelelően, készíts robbanóanyagokat menet közben, hogy káoszt szíts, és használd Lara jellegzetes harci íjait és hegymászó fejszéjét.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!