Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Resident Evil 6 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Resident Evil 6 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Resident Evil 6 egy túlélő-horror játék, amely folytatja a sorozatra jellemző zombik által előidézett bioterror elleni küzdelmet, miközben új játékfunkciókkal emeli a lécet. A játékosok változatos játékélményt élvezhetnek, amelyet kiemel, hogy három forgatókönyv közül választhatnak, amelyekben több karakter és egymásba fonódó történet szerepel. Ezekben a forgatókönyvekben a történetek és az akciók keresztezik egymást. A további funkciók közé tartoznak a zombik, valamint az új ellenségek, a fejleszthető tűzerő és karakterek, a járműalapú lehetőségek, a minijáték alapú Mercenaries mód, valamint az egyjátékos és a kooperatív játéklehetőségek.

A játék főbb jellemzői

 • Horror globális léptékben - A C-vírus kitörése már nem korlátozódik egy adott helyszínre, hanem a világméretűvé vált, a cselekmény Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Kínában játszódik.

 • Több karakter és egymásba fonódó történetek - Tapasztald meg a horrort Leon S. Kennedy, a BSAA tag Chris Redfield és Albert Wesker fia, Jake Muller szerepében; társaikkal, Helena Harper amerikai kormányügynökkel, Piers Nivans és Sherry Birkin BSAA taggal.

 • Nemcsak az egyes történetek keresztezik egymást, hanem az akció is - A jelentős pontokon, amikor a narratíva a karakterpárokat összehozza, a teljesen új Crossover mechanika lehetővé teszi, hogy akár négy játékos együtt élje át a horrort online

 • Játssz egyedül vagy kooperatívan - A Resident Evil 6 egy- és kétszemélyes kooperatív játéklehetőséget kínál offline és online egyaránt.

 • Egy új kihívás - Szembesülj a C-vírus eredményeivel annak minden változatos és halálos formájában

 • A zombik visszatérnek a Resident Evil-sorozatba, de mostantól képesek futni, a játékosokra ugrani és még fegyvert is használni, így sokkal nagyobb kihívást jelentenek, mint a korábbi játékokban.

 • A J'avo néven ismert ellenséges lények először a kelet-európai konfliktusövezetben váltak ismertté, és képesek regenerálódni, ha megsérülnek; továbbá, ha a J'avo jelentős sérülést szenved egy adott területen, akkor az érintett testrész különböző formákba mutálódhat, ami azt jelenti, hogy a játékosoknak újra kell gondolniuk a stratégiájukat, és alkalmazkodniuk kell ehhez a kiszámíthatatlansághoz.

 • A C-vírus a Chrysalide-okat is megteremtette, amelyek még tovább viszik a mutációs folyamatot, mivel teljes metamorfózison mennek keresztül; szörnyű teremtmények egész sorát hozzák létre.

 • Játssz a saját utadon - fejleszd a karakteredet, hogy gyorsabb újratöltési sebességet, nagyobb tűzerőt vagy nagyobb életerő sávot biztosíts a karakterképesség rendszer segítségével.

 • Jármű alapú akció - A Resident Evil 6 olyan játékrészeket tartalmaz, amelyekben olyan járművek szerepelnek, mint a motorkerékpárok, autók és motoros szánok.

 • A zsoldosok visszatérnek - A játékosok ismét élvezhetik a rendkívül népszerű zsoldosok módot.

 • Újratervezett irányítási rendszer - A Resident Evil 6 továbbfejlesztett irányítási rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy mozgás közben lőjenek - csússzanak, guruljanak bármilyen irányba és fedezékbe vonuljanak, valamint egy továbbfejlesztett közelharci támadással egészül ki.

 • Lokalizált szinkronhangok - A Resident Evil 6 teljesen lokalizált szinkronhangokat tartalmaz angol, francia, német, spanyol és olasz nyelven, valamint japán, orosz, lengyel, brazil és portugál feliratokat.

 • Ada Wong feloldása - Ha a játékosok befejezték az első három kampányt, feloldanak egy teljesen új kampányt, amelyben a Resident Evil saját femme fatale-ja, Ada Wong szerepel. Az egyjátékos élményt nyújtó Ada-kampány egyedi küldetéseket, játékmenetet és fegyvereket tartalmaz, amelyek választ adnak az első három kampány megválaszolatlan kérdéseire.

További részek

Resident Evil 5 fémdobozos

Resident Evil 5 Gold Edition

Resident Evil 5

Resident Evil 6 (18) Col. Ed. (No Shirt)

Resident Evil 6 fémdobozos

Resident Evil Operation Raccoon City

Resident Evil Revelations

Resident Evil: Revelations 2

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2023. 05. 30.
Igen elégedet vagyok a játékkal!