Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Resident Evil 6 Xbox One (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti Resident Evil 6 Xbox One játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Tíz év telt el a Raccoon Cityben zajlott incidens óta, és az Egyesült Államok elnöke annak reményében, hogy megakadályozhatja a bioterrorista tevékenységek megszaporodását, úgy döntött, hogy eljött az ideje az igazság nyilvánosságra kerülésének. Leon S. Kennedy az elnök oldalán áll, mivel barátok is, még Raccoon Cityből. A bioterrorista támadás után Leon kénytelen szembenézni a megváltozott elnökkel, és kénytelen meghozni élete legnehezebb döntését is. Eközben Chris Redfield, a Bioterrorism Security Assessment Alliance tagja megérkezik Kínába, ami szintén bioterrorista fenyegetés alatt áll. Egyetlen ország sincs biztonságban ezektől a támadásoktól, a világot összetartja a közös félelem, mert úgy vélik, hogy már nincs remény.

Most először a sorozatban összefog a két kedvelt szereplő, Leon és Chris, hogy együtt nézzenek szembe ezzel a példa nélküli fenyegetéssel. Új szereplők is csatlakoznak hozzájuk ebben a kegyetlen, drámai horror élményben, mindegyikük saját, egyedi perspektívákkal.

 • A förtelem már nincs helyhez kötve, a C-vírus az egész világon elterjedt és az akció Észak-Amerikában, Kelet-Európában és Kínában játszódik.
 • Játszon Leon S. Kennedy vagy Helena Harper karaktereként, vizsgálja ki és fedje fel a bizonyítékot, amely elvezeti Önt az igazsághoz.
 • A Lanshiangba kiküldött Chris Redfield és a BSAA Piers Nivans hamarosan tudatosítják, hogy minden téren küzdeniük kell, hogy ezt a globális veszélyt legyőzzék.
 • Jake Muller Sherry Birkinnel menekül azok karmai közül, akik tudják, hogy milyen fontos annak speciális eredete.
 • Ada Wongnak fel kell használnia minden képességét, hogy infiltrálni tudjon minden helyet a szükséges információk gyűjtésekor.
 • A jelentős pontokon, ahogy a páros története összekapcsolódik egy új játékmechanika, a Crossover lehetővé teszi a játékba való online bekapcsolódást akár négy játékos számára, és közösen különféle förtelmeket élhetnek át.
 • A Resident Evil 6 singleplayer és kooperatív multiplayer módban játszható offline és online.
 • A zombik visszatérnek a Resident Evil sorozatba, de most tudnak futni, ugrálni és fegyvert is használnak.
 • J'avo karakterek a sérült testrészek különböző formákba való mutálására képesek, ami azt jelenti hogy át tudják értékelni stratégiájukat.
 • Használja a  képesség pontozást karaktere fejlesztésére a Charakter Skill rendszerrel.
 • A Resident Evil 6 játékszakaszokat tartalmaz, amelyekben motorok, autók, szkúterek.
 • Ismét örülhet a közkedvelt Mercenaries módnak.
 • A Resident Evil 6 továbbfejlesztett vezérlési rendszerrel érkezik, amely lehetővé teszi a mozgás közbeni lövöldözést, bukfencezni bármilyen irányba, vagy akár elbújni.
Xbox One verzió további tartalma:

A Resident Evil 6 minden elérhető tartala a játék kiadása utáni módozatokat is beleértve (Siege Mode, Predator Mode, Survivor Mode és Onslaught Mode, a Mercenaries módhoz térképek, kosztümök a ResidentEvil.net stb.).

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!