Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Red Dead Redemption II (2) Xbox One (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti Red Dead Redemption 2 Xbox One játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Minden előrendeléshez adunk egy DLC csomagot harci lóval és az Outlaw Survival Kit csomagot! A leggyorsabbak számára egyéb meglepetéssel is készülünk!

A Grand Theft Auto 5 és a Red Dead Redemption alkotóinak játéka a Red Dead Redemption 2 egy epikus történet az életről Amerika könyörtelen szívében. Ez a hatalmas világ a maga sajátos atmoszférájával kiváló alapot nyújt a multiplayer mód teljesen új élményeihez.
Ismét üdvözöljük e világban, ahol az illegális hazárd játékok, a lövöldözések és az alkohol fogyasztás az életmód részei. A közkedvelt vadnyugati stílusú nyílt világ folytatásában, a világ garantáltan nagyobb, merészebb és realisztikusabb lesz.
Amerika, 1899. Elkezdődött a vadnyugati éra vége, és a törvény emberei az utolsó bandatagokat vadásszák le. Akik nem adják fel magukat, vagy nem hódolnak be, meghalnak.
Egy betörés rosszra fordulta miatt Blackwater városkájában, Arthur Morgan ás bandája, a Van der Linde, menekülni kényszerülnek. Nyomukban szövetségi ügynökök és az ország legjobb fejvadászai járnak, és hogy a banda túléljen, rabolni, fosztogatni kényszerülnek, és meg kell küzdeniük Amerika zord tájaival. A bandán belüli nézeteltérések miatt fenn áll a banda szétesésének veszélye, és Arthurnak választania kell a saját ideáljai és a banda iránti hűsége között.
Az előrendelői DLC csomag tartalma:
A gyönyörű szürke ardeni lóra a harcban mindig számíthat. Ez a ló bátrabb és kitartóbb, mint az átlagos lovak, egy olyan ló, amely a csatában is higgadt tud maradni. Ez a ló csak a történet módban érhető el.
Az Outlaw Survival Kit csomag fontos készletcsomagot tartalmaz, amely segíti a túlélést a zord határvidéken, és beleértve olyan tárgyakat, amelyek visszaállítják egészségünket, Dead Eye és egyebek. A csomag csak a történet módban érhető el.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!