Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Portal 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti Portal 2 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az eredeti játékhoz hasonlóan a Portal 2 is egy első személyű platform-puzzle játék. Az egyjátékos kampányban a játékosok Chell, egy volt kísérleti alany szerepét veszik át, aki megpróbálja elnyerni szabadságát az Aperture Science létesítményből és GLaDOS, a létesítmény mesterséges intelligenciáját irányító személy szerepét. A létesítmény tesztkamráiban játszódó játék célja, hogy a portálfegyver (az Aperture Science kézi portálkészüléke) segítségével utat törj magadnak a játék szintjein. A portálfegyver ideiglenes átjárókat hoz létre szilárd felületeken keresztül, lehetővé téve a kreatív platformozást és a szintek megtisztításának több lehetséges módját. A játék időnként rejtvények megoldását is megköveteli a játékostól, hogy a szintek egyes szakaszait megtisztítsa. A portálokon keresztül történő pontról pontra történő mozgás mellett a játékosok más eszközöket is használhatnak saját maguk és különböző tárgyak mozgatására. Ezek közé tartoznak: a portálok mozgásának lendületét felhasználva ugrások a nyitott helyekre, például párkányokra; vonósugarak; és speciális meghajtó/visszataszító zselék, amelyeket magunkkal vihetünk vagy tárolhatunk.

Új kooperatív mód

A Portal 2 tartalmaz egy többjátékos lehetőséget egy kétjátékos kooperatív mód formájában. Ez helyben és online is játszható, az osztott képernyő funkció pedig a helyi játékban és az online játék során is elérhető bizonyos helyeken. A játékosok két robotkarakter, Atlas vagy P-body egyikének szerepét ölthetik magukra, mindkettő újdonság a franchise-ban. Ők ketten leváltak a GLaDOS irányítása alól, így túl kell élniük a haragját, amelyet rejtvények, akadályok és félrevezetés formájában osztanak szét. Mindegyik játékos saját portálfegyverét irányítja, amellyel a játék szintjein keresztül platformoznak, elkerülve annak veszélyeit és egymásra támaszkodva.

A játék főbb jellemzői

  • Kiterjedt egyjátékos játék, amely új generációs játékmenetet és egy vadul izgalmas történetet kínál.

  • Teljes kétszemélyes kooperatív többjátékos játék, saját történettel, karakterekkel és játékmenettel.

  • A fizika fejlett használata lehetővé teszi az érdekes kihívások teljesen új skálájának létrehozását, ami egy sokkal nagyobb, de nem nehezebb játékot eredményez.

  • Eredeti hangsáv

  • A világszerte több mint 30 kiadvány által 2007-ben az év játékának választott cím hatalmas folytatása.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!