Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Overlord II (2) Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Overlord II (2) játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

Az Overlord II ott folytatja, ahol az előző játék abbahagyta. Ebben az eredeti Overlord már nincs többé, és távollétében a dolgok rendje drámaian megváltozott. A Minionok néven ismert, komikusan gonosz, de még mindig halálos gremlin-szerű sereg elveszett vezető nélkül, aki jóra, rosszra vagy mindkettőre összpontosítaná kaotikus erejüket. Mégis úgy tűnik, hogy végre változás van a levegőben. Érezve, hogy valami készülődik, a Minionok hada észak felé vette útját, Nordberg városába. Itt egy olyan fiúgyermeket találnak, amilyet az eredeti nagyúr megjelenése óta nem láttak. Ez a gyermek nyilvánvalóan különleges, de az idő rövid, és sokat kell még tanulnia. Az elmúlt napokban egy új hatalom emelkedett fel, amelyet "Dicsőséges Birodalom" néven ismernek. A rómaiakhoz hasonló légiós taktikán alapuló új ellenség hatalmát arra használják fel, hogy elfoglalják a régi nagyúr összes átengedett területét, és kioltsák az ország összes mágiáját, hogy minden potenciális ellenséget meggyengítsenek. Az új nagyúrként a te feladatod, hogy minden erőt és képességet megszerezz, amit csak tudsz, használd fel a Minion-horda erejét, és vedd vissza, ami a tiéd.

A játék főbb jellemzői

  • A történetet és a cselekményt az Overlord sorozat védjegye, a fizikai komédia és a paródia hatja át.

  • A barnák, vörösek, kékek és zöldek erősebben, okosabban, gyorsabban, rosszabbul és viccesebben térnek vissza. A Minyonok, akik mindig is a szervezett anarchia kaotikus oldalán álltak, okosabbak és halálosabbak a képességeikben, mint valaha.

  • A Minionok képesek lesznek farkasokat és más mágikus lényeket meglovagolni és harcba vinni a vidéken.

  • A díjnyertes játékíró, Rhianna Pratchett által írt Overlord II a mészárlásba a nevetést helyezi, és folytatja a sorozat védjegyévé vált humort.

  • 4 többjátékos játék, amelyek mindegyike különálló pályával rendelkezik. Kettő kooperatív játék, 2 pedig Versus mód.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!