Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Outland + From Dust + Beyond Good & Evil HD (Triple Pack) Xbox 360 (használt)

Ár:
12.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Outland + From Dust + Beyond Good & Evil HD (Triple Pack) játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Outland

A káosz elszabadult, és csak egyetlen hős mentheti meg a világot, vagy ítélheti káoszra. Nézd meg ezt a bemutató trailert, hogy többet tudj meg. A díjnyertes Housemarque stúdió, a Super Stardust HD készítője a Ubisofttal összefogva egy ambiciózus platformjátékot készített, amelyet olyan epikus kalandok ihlettek, mint a Prince of Persia® sorozat. Minden játékos kalandja a fény és a sötétség között vezeti majd, és arra kényszeríti, hogy alkalmazkodjon a folyamatosan változó világhoz.

From Dust

A From Dust-ban a játékosok egy istenszerű, első személyű perspektívát vesznek fel, amelyből egy szigetvilági környezetet manipulálnak, hogy megmentsenek és felvilágosítsanak egy nomád törzset, és segítsenek nekik az elveszett tudásuk felkutatásában. A felhasználó egy gömb alakú kurzorral valós időben irányít bizonyos anyagtípusokat. A láva lehűlve szilárd sziklává alakul, a növényzet a talajban szaporodik és természetes módon terjed, amint felépül egy falu, a mozgó víz pedig gyorsan erodálja a terepet. A világ fizikai változásai rendkívül gyorsan történnek, így a játékosok percek alatt átstrukturálhatják a szigeteket.

Beyond Good & Evil HD

A Beyond Good & Evil®, a Ubisoft® díjnyertes akció-kalandjátéka újra elérhető az Xbox LIVE® Arcade-on a Microsoft Xbox 360® videojáték- és szórakoztató rendszerén, mostantól nagyfelbontású grafikával. Játssz Jade, egy fiatal oknyomozó riporter szerepében, és fedj fel egy szörnyű kormányzati összeesküvést. Mivel óvatos a kormánya ígéreteivel szemben, miszerint végleg elűzi az idegeneket, elindul, hogy kiderítse az igazságot az elhúzódó háború mögött. Egy kamerával, egy dai-jo bottal és ádáz elszántsággal felfegyverkezve a te feladatod, hogy megmentsd a bolygódat és lakóit.
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!