Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ninja Blade Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Ninja Blade játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Ninja Blade egy akció-kalandjáték, amely a mai Tokióban játszódik. Az alfa-férgek néven ismert paraziták rejtélyes módon megjelentek, és az emberi pusztítás hullámát szabadítják el, miközben gyorsan terjednek kelet felé, elérve Tokió partjait. Mivel az emberiség jövője a tét, egy exkluzív és elit csapat alakul, amely rendkívül speciális képességekkel rendelkezik, hogy felszámolja az ellenséges támadást, és végül megmentse az emberiséget a teljes megsemmisüléstől. Egyedi nindzsa képességek: Használd a nindzsa látásodat a lehetséges ellenséges gyenge pontok, titkos ösvények és rejtett információk felderítésére és elemzésére a környezetben, de légy óvatos, mert a látásod használata közben extra sebzésre vagy hajlamos. És végezd el a todom támadást, hogy elpusztítsd az ellenség magját (szívét), halálos sebet okozva. Mindkét képesség kiegyensúlyozott és megfontolt használata kulcsfontosságú lesz a játékban való előrehaladáshoz. Különféle fegyverek, eszközök és ninjutsuk: A specializált nindzsa-erők csábító lehetőségeket kínálnak.

A változatos környezetek arra kényszerítik a játékosokat, hogy stratégiailag átgondolják, hogy a különböző szintek meghódítása során melyik fegyver- és eszközkészlet lesz a leghatékonyabb. A kétkezes kardoktól kezdve a markoló dróthorgokon át a gránátokig minden tárgynak sajátos tulajdonságai és jellemzői vannak, ezért válassz bölcsen! A ninjutsu egy olyan különleges erő, amely robbanékony elektromos erőt eredményez, amellyel vagy elkábíthatod az ellenséget, vagy megvédheted magad a támadástól. Ezt a technikát csak az igazi nindzsa mesterek tudják elérni. 

A játék főbb jellemzői

  • Egyedi ninja képességek: A játékosoknak a Ninja Vision és a Todomé különleges képességei állnak majd rendelkezésükre, hogy segítsenek legyőzni a genetikailag mutálódott szörnyeket. A "Ninja Vision" bekapcsolásával a játékosok felismerhetik és elemezhetik a lehetséges ellenséges gyenge pontokat, titkos ösvényeket és a környezetben rejlő rejtett információkat. Vigyázz azonban, a "Ninja Vision" használata közben a karakterek érzékenyek lesznek a túlzott sebzésre. A Todomé egy speciális támadás, amely elpusztítja az ellenséges karakter magját (szívét), halálos sebet okozva. Mindkét képesség kiegyensúlyozott és megfontolt használata kritikus fontosságú lesz a játékban való előrehaladáshoz.

  • Változatos fegyverek, eszközök és ninjutsuk: A specializált nindzsa-erők csábító lehetőségeket kínálnak. A változatos környezetek arra kényszerítik a játékosokat, hogy stratégiailag átgondolják, hogy a fegyverek és eszközök melyik készlete lesz a leghatékonyabb a különböző szintek meghódításában. A kétkezes kardoktól kezdve a markoló dróthorgokon át a gránátokig minden különleges tulajdonságokkal és jellemzőkkel rendelkezik, ezért bölcsen válassz! A ninjutsu egy olyan különleges erő, amely robbanékony elektromos erőt eredményez, amellyel vagy elkábíthatod az ellenséget, vagy megvédheted magad a támadástól. Ezt a technikát csak az igazi nindzsa mesterek képesek megvalósítani.

  • Interaktív gyorsított idejű események: A történet szerves részeiben elszórtan a karakterek különböző gyors idejű eseményekkel találkoznak majd, ahol a játékosoknak lehetőségük lesz közvetlenül interakcióba lépni a játékon belüli vágóképekkel. A gyors reflexeket jutalmazni fogják, ahogy a játékosok az intenzív csaták során a képernyőn megjelenő utasításoknak megfelelően interakcióba lépnek a kontroller gombjaival.

  • Modern realizmus: A Ninja Blade friss csavart kínál a klasszikus nindzsa-sagához azáltal, hogy az összes 3D-s játéktérképet közvetlenül a modernkori Tokió felhőkarcolóiról és épületek tetejéről mintázza.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!