Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Ninety Nine Nights 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
8.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Ninety Nine Nights 2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Ninety-Nine Nights II egy feldúlt világban játszódik, és arra hívja a játékost, hogy látványos csaták sorában szálljon szembe minden ellenféllel. A játékosok öt különböző szemszögből élvezhetik a történetet - többek között emberek, elfek és goblinok szemszögéből -, és ellenfelek hullámai ellen szállhatnak szembe a végső "utolsó ember állva" szabad küzdelemben. Mindegyik fajnak sajátos háttértörténete van, amely a játék előrehaladtával bontakozik ki, miközben a különböző fajok egyedi készségeket és képességeket is hoznak a csatatérre.A Ninety-Nine Nights II lényege, hogy egy hatalmas harci játék, amelyben egyszerre több száz ellenséges lény jelenik meg a képernyőn. Miközben a kamera az akció fölött pásztázik, a játékos rengeteg könnyen kivitelezhető kombótámadással vághat utat az ellenségnek, és bármilyen kéznél lévő fegyvert és tárgyat is használhat. 

A játék főbb jellemzői

  • A Ninety-Nine Nights II alapvetően egy hatalmas harci játék, több száz ellenséges lénnyel egyszerre a képernyőn. Miközben a kamera az akció fölött pásztázik, a játékos rengeteg könnyen kivitelezhető kombótámadással vághat utat az ellenségnek, és bármilyen kéznél lévő fegyvert és tárgyat is használhat. Az egyes összecsapások végén a játékosok ezután egy Titanic Boss Battle-t vívnak az aktuális ellenfél bajnoka ellen, ahol a játékosok kénytelenek gyorsan mozogni és megtalálni ezeknek a megállíthatatlannak tűnő behemótoknak a jól elrejtett gyenge pontjait.

  • A Ninety-Nine Nights II egy lenyűgöző kétjátékos online kooperatív móddal is rendelkezik, amelyben a játékosok összefognak a közeledő hordák ellen, és együtt dolgoznak, hogy kibővítsék a kombók hatókörét, hogy egyszerre több ellenséges támadót tudjanak kiiktatni. Ebben a kétjátékos módban online ranglistatáblák mutatják be a világ leghatékonyabb párosításait. A Ninety-Nine Nights II (N3II) egy energikus akció-kalandjáték, amelyben hatalmas seregek ellen vívott epikus csaták zajlanak egy egyedülálló fantasy birodalomban. Ez a várva várt folytatás a nemzetközileg is elismert Xbox 360-as játék, a Ninety-Nine Nights (N3) legújabb folytatása.

  • A csodák és varázslatok misztikus világában az emberek számos más fajjal, köztük az elfekkel, koboldokkal és ogrékkal élnek együtt. Ám amikor az Éj ura hirtelen megjelenik, mindössze 3 hónap alatt az ország termékeny földjei felperzselt földdé válnak. Nemsokára Orphea, a

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!