Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Night at Museum 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti Night at Museum 2 Xbox 360 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Készüljön fel egy olyan epikus történetre, amely csak a világ legnagyobb múzeumának - a Smithsonian Intézetnek - a folyosóin bontakozhatna ki. A múzeumőrből lett vállalkozó Larry Daley felfedezi, hogy kedvenc kiállítási tárgyait és néhány legjobb barátját a New York-i Természettudományi Múzeumból a Smithsonian archívumába szállítják. Larry vészhívást kap a miniatűr cowboytól, Jedediah-tól, aki jelenti, hogy az egyiptomi uralkodó, Kahmunrah és egy három förtelmes csatlós - nevezetesen Rettegett Iván, Napóleon és Al Capone - azt tervezi, hogy átveszi a múzeum, majd a világ irányítását. A nemzet fővárosába száguldva Larry nyilvánvalóan túl nagy fába vágta a fejszéjét. De néhány lenyűgöző új cimborájával, köztük a fékezhetetlen Amelia Earharttal, valamint az ismerős barátokkal, Teddy Roosevelttel és Octaviusszal Larry semmitől sem riad vissza, hogy még hajnal előtt helyreállítsa a Smithsonian Múzeumot.

A játék főbb jellemzői

 • Hosszabbítsa meg a filmélményt! Játssz Larry Daley szerepében, aki feltaláló/csavargó éjjeliőr a Természettudományi Múzeumban, ahol a kiállítási tárgyak éjszaka életre kelnek! Ben Stiller hangja és képmása is szerepel a játékban a hiteles élmény érdekében.

 • Találkozz és lépj kapcsolatba a múzeum bolondos kiállítási tárgyainak szereplőivel, köztük olyan történelmi személyiségekkel, mint Amelia Earhart és Teddy Roosevelt, valamint dinoszauruszokkal és jegesmedvékkel!

 • Harcolj a történelem legnagyobb gonosztevőivel, Al Caponétól Napóleonon át Rettegett Ivánig.

 • Kalandozz a Smithsonian 14 szintjén, a Szövetségi Levéltáraktól a Nemzeti Légi- és Űrmúzeumig, a Lincoln Emlékműig és még sok másig.

 • Vedd át az irányítást a világtól eltérő járművek felett - irányítsd a holdraszállót, a Pitcairn Autogyrot és egy T-Rex csontvázat!

 • Használd a megbízható kulcstartódat és zseblámpádat a rejtvények megoldásához és a múzeumokban való eligazodáshoz.

 • Gyűjtsd össze Ahkmenrah varázstáblájának minden darabját, hogy új szinteket nyiss fel, rejtvényeket oldj meg és még sok mást is.

 • Gyűjtsd össze a legkülönfélébb pick-upokat a funkciók, minijátékok és bónusz tartalmak feloldásához.

 • Elakadtál egy területen? Használd a Hórusz szeme súgórendszert, hogy felfedd a fontos területeket, amelyek segíthetnek a továbbjutásban.

 • Nézd meg az összes elért eredményedet a Díjszobában.

 • A valódi Smithsonian-tartalom kvízkérdéseket, játékbeli hangos túrákat és tényeket tartalmaz.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!