Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Need for Speed Hot Pursuit Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Need for Speed Hot Pursuit játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

A Need For Speed: Hot Pursuit a sorozat korábbi játékaihoz hasonlóan lehetővé teszi a játékosok számára, hogy az üldözés izgalmát a versenyző vagy a rendőrség szemszögéből éljék át, a rendőrautók folyamatosan üldözik a versenyzőket. A Need For Speed: Hot Pursuit játékvilága a fiktív Seacrest megyében található 100 mérföldes út mentén teljesen nyitott, ami azt jelenti, hogy a játékosok oda mennek, ahová akarnak, és azt üldöznek vagy versenyeznek, akit akarnak. A játékosok karrier módhoz férhetnek hozzá, függetlenül attól, hogy melyik oldalon állnak, és a rendőrök és a versenyzők egyaránt hozzáférhetnek különböző power-upokhoz, amelyekkel a bajban extra előnyre tehetnek szert. A játékban elérhető autók a való életben elérhető nagyteljesítményű járművek panteonjának valósághű másolatai, a zsaruk és a versenyzők egyformán hozzáférhetnek a legtöbb autóhoz, de vannak olyanok is, amelyek kizárólag a két fél számára elérhetőek. A további funkciók közé tartoznak: Az autolog, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy egy közösségi média típusú hálózaton keresztül kommunikáljanak és összehasonlítsák a statisztikákat, 1-8 játékos online játék támogatása és többféle játékmód.

A játék főbb jellemzői

  • Karrier - A Need for Speed történetében először a játékosok megtapasztalhatják a zsaruk és a versenyzők lebilincselő és szívbemarkoló akcióját. A Hot Pursuit zökkenőmentesen összeköti a rendkívül mély és teljesen meghatározott egyjátékos karriert az úttörő többjátékos élménnyel az összes versenymódban. A végén, akár online játszol a barátaiddal, akár baráti kihívásokat vállalsz, akár az egyjátékos karrierben, a játékosok fejpénzt szereznek, amely szintlépést jelent számukra, és új autókat, fegyvereket és felszereléseket old fel.

  • Need For Speed Autolog - A Need For Speed: Hot Pursuitban a barátaid irányítják a játékélményt. A Need for Speed Autolog egy forradalmi rendszer, amely közvetlenül összekapcsolja a barátokat egymás játékával, így összehasonlíthatják és megoszthatják egymással az összes élményüket, képüket és kihívásukat. A Need for Speed Autolog ösztönösen kínál kihívásokat a barátaid által elvégzett feladatok alapján, így egy rendkívül dinamikus, közösségi versenyélményt teremtve.

  • Fegyverek és felszerelések - Fokozd az üldözés intenzitását több fegyver használatával, ahogy a hőfok az üldözés során növekszik. Akár a gyanúsítottak leszedése a különböző rendőrségi fegyverekkel, akár a versenyzőként használt kitérőfelszerelésekkel jársz túl a zsaruk eszén, a játékosoknak mindig lesz módszerük arra, hogy előnyre tegyenek szert ellenfelükkel szemben.

  • Autók - Tapasztald meg a világ legkívánatosabb nagy teljesítményű autóinak hihetetlen sebességgel történő vezetésének izgalmát. Érezd át a gyanúsítottak lefülelésének erejét olyan feltöltött rendőrségi elfogóautókban, mint a Lamborghini Reventon, vagy járj túl a törvény eszén versenyzőként olyan nagy teljesítményű szuperautókkal, mint a Pagani Zonda Cinque.

  • Többjátékos támogatás - A Need For Speed: Hot Pursuit tartalmaz 1-8 játékos online támogatást, valamint ranglistákat.

További részek

Need for Speed Carbon

Need for Speed Most Wanted 2005

Need for Speed Most Wanted 2012

Need for Speed ProStreet

Need for Speed Rivals

Need for Speed Shift 2: Unleashed

Need for Speed Shift Special Edition

Need for Speed Shift

Need for Speed The Run

Need for Speed Undercover

Need For Speed, Carbon Collector's Ed.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!