Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MotoGP Xbox Classic (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű MotoGP Xbox Classic játék
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A MotoGP: Ultimate Racing Technology a rendkívül népszerű Grand Prix motorkerékpár-versenyzésen alapul, és egy ultra-realisztikus motorversenyző az Xbox konzolra, amely a két keréken közlekedő leggonoszabb, leggyorsabb és legizgalmasabb gépek kormánya mögé ülteti a játékost.

A MotoGP a valódi 2001-es MotoGP sorozat összes motorját és versenyzőjét, 10 pontosan megalkotott, valós pályát, testreszabható motor- és versenyzői tulajdonságokat, valamint egy jutalmazási rendszert tartalmaz, amellyel még több versenyzőt, motort, pályát és csalást oldhatsz fel. Versenyezz egyedül, vagy hívd ki akár három barátodat az osztott képernyős többjátékos módban.

A játék főbb jellemzői

  • Versenyezz olyan világklasszis versenyzőkkel, mint Kenny Roberts és Valentino Rossi a valós 2001-es MotoGP 500cc sorozatból.
  • Éld át a MotoGP izgalmát és izgalmát olyan versenypályákon, mint Le Mans [Franciaország] és Phillip Island [Ausztrália].
  • Az ultra-realisztikus jármű- és versenyződinamika minden akcióban részt vehetsz - így láthatod, ahogy a versenyződ teljesen animálódik a kanyarokban és a félelmetes ütközési jelenetekben.
  • Teljes szezon, egy futam és arcade játékmódok interaktív oktatóprogramokkal.
  • Osztott képernyős, többjátékos mód, amely akár négy játékost is támogat.

További részek

MotoGP

MotoGP 2

MotoGP 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!