Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mortal Kombat vs. DC Universe Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Mortal Kombat vs. DC Universe játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

A történet, hogy a Mortal Kombat és a DC univerzum hősei és gonosztevői hogyan kerülhettek nemcsak egyazon síkon, hanem egymás ellen is harcba, Raiden és Superman véletlenszerű győzelmei körül forog. Raiden esetében ez a Shao Kahn feletti győzelem volt, míg Superman Darkseidet győzte le. Ezek pontosan egy időben történtek, és dimenziók közötti elemeket vontak be, amelyek valahogy a két ellenségüket egyetlen lénnyé, Dark Kahnná olvasztották össze, miközben lehetővé tették a két univerzum karaktereinek interakcióját. Ebben az egyesülésben a hősök és a gonoszok ereje is összekeveredett, egyeseket erősebbé téve, mint valaha is voltak, másokat pedig életükben először sebezhetővé téve, lehetővé téve, hogy mindketten többé-kevésbé egyenlő feltételek mellett harcoljanak. És harcolnak is, anélkül, hogy észrevennék, hogy az irányíthatatlan düh, amit egymás iránt éreznek, valójában Sötét Kán műve.

Játékmenet

A Mortal Kombat vs. DC Universe egy harcos, a játékmenet egy az egy elleni csatákból áll, mind helyi játékban, mind online, ahol a játékosok bármelyik oldalról választhatnak egy karaktert, aki a másik oldal ellenfelével néz szembe. Minden karakter egyedi támadásokkal és speciális befejező mozdulatokkal rendelkezik, a harci arénák pedig attól függően változnak, hogy a karaktered a Mortal Kombat vagy a DC univerzumból származik. A Mortal Kombat franchise brutalitásának hírnevét megtartva az ezen oldalról származó karakterek hozzáférnek a halálos mozdulatokhoz, míg a történelmileg kevésbé túlságosan erőszakos DC Comics karakterek "hősies brutalitásokat" hajtanak végre, amelyek olyan befejező mozdulatok, amelyeknél az ellenfél bár legyőzetett, de nem hal meg. A játék új játékmechanikákat is tartalmaz, mint például: A "Test Your Might" minijáték, amelyben az ellenfelet falakon keresztül zúzhatjuk; és a Rage Mode, amely 50%-kal növeli a karakterek támadásának erejét, és védelmet nyújt az ellenfél elkábítása ellen.

A játék főbb jellemzői

  • Válaszd ki a Kombatant - A Kombat arra kényszeríti a barátokat, hogy harcoljanak, világokat ütközzenek össze, és valószínűtlen szövetségeket kössenek. A végső Elseworlds történetben a játékosok most felfedezhetik, mi történne, ha Subzero szembeszállna Batmannel, és még sok mással.

  • Jellegzetes támadások és befejező mozdulatok - Minden karakter sajátos mozdulatokkal rendelkezik, hogy a saját stílusukban tegyék tönkre az ellenfeleket.

  • Teljesen új harci mechanizmusok - Két teljesen új harci mechanikával, a Freefall Kombattal és a Klose Kombattal nézhetsz szembe. A Freefall Kombat lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a levegőben harcoljanak, miközben egyik arénából a másikba zuhannak. A brutális és közeli Klose Kombat a harcosoknak a harc során okozott fokozatos sérüléseken keresztül mutatja be a komor, sötét tónust, látható zúzódások, szakadt ruházat és egyebek révén.

  • Egyjátékos mód - Válassza ki a Mortal Kombat vagy a DC Universe kezdetű történetszál élményét. Az egyedülálló történetszál mindkét univerzumot és karaktert egy exkluzív, dinamikus harci kalanddá fonja össze.

  • Végső harci arénák - Harcolj ikonikus arénákban, köztük Metropolis és Gotham City a DC Univerzum oldaláról, valamint a Pokol és a Temető a Mortal Kombat oldaláról, valamint számos, eddig soha nem látott kombinált arénában, amelyek a két univerzumot ötvözik.

  • Kiváló írói tehetség - Jimmy Palmiotti és Justin Gray (Countdown, Uncle Sam and the Freedom Fighters), valamint a Mortal Kombat csapat veterán tagjainak együttműködése biztosítja a sötét, realista hangvételt.

  • Többjátékos csaták - Válassz oldalt, hívd ki barátaidat online és helyben egy az egy elleni harcokra.

További részek

Mortal Kombat Kollector's Edition

Mortal Kombat (Komplete Edition)

Mortal Kombat

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!