Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mortal Kombat (Komplete Edition) Xbox 360 (használt)

Ár:
14.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Mortal Kombat (Komplete Edition) játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

Készülj fel a Mortal Kombat diadalmas visszatérésére. A franchise teljes újraindítása, ez a legújabb változat a teljesen új, érett, harcosokra szabott játékmenetet ötvözi a mély történetmóddal, a továbbfejlesztett grafikával és játéktechnológiával, valamint az új játékmódokkal, hogy olyan Mortal Kombat játékélményt teremtsen, amilyen még nem volt. A funkciók részletei: az eredeti versenyre visszavezető történet, 4 játékos tag-team kombat, a korábbi kiadásokban elképzelhetetlen grafikai részletességgel bemutatott végzetes események, továbbfejlesztett online funkciók és még sok más.

A Mortal Kombat, amely szó szerint meghatározta az érett játék kategóriáját, diadalmasan tér vissza erőszakos gyökereihez az eddigi leggyorsabb és legbrutálisabb részben. A verekedős játékok játékosai megkapják azt a Mortal Kombatot, amire már régóta vágytak, a Fatalities pedig minden eddiginél részletesebben lesz bemutatva.

A játék főbb jellemzői

  • Érett bemutató - A végzetes dolgok diadalmasan térnek vissza eredeti erőszakos formájukban, ahogy a Mortal Kombat megadja a rajongóknak azt, amire vágytak. Az MK történetének legfejlettebb grafikus motorjával soha nem látott grafikai részletek kerülnek bemutatásra.

  • Teljesen új játékmenet - Visszatérve a klasszikus 2D-s harci síkhoz, az érett megjelenítéshez és az akár 4 játékos tag-team kombathoz; a Mortal Kombat egy teljesen új harci mechanikát vezet be, amely egyszerre elérhető és biztosítja azt a mélységet, amelyet a harci játékok játékosai keresnek.

  • Mély történetmód - A Mortal Kombat a legmélyebb történetmódot kínálja minden verekedős játék közül. A játékosokat visszaviszi az eredeti Mortal Kombat versenyre, ahol megpróbálják megváltoztatni a múlt eseményeit, hogy megmentsék a jövőt.

  • Grafika és technológia - A karakterek, a környezet és a végzetes események még soha nem voltak olyan véres részletességgel bemutatva, mint ebben a következő generációs Mortal Kombatban. A belső szervektől kezdve a "legrealisztikusabb" véreffektekig a Kombat még sosem nézett ki ilyen jól.

  • Új játékmódok - A továbbfejlesztett online funkciókészlet mellett a Mortal Kombat bevezeti a Co-op arcade módot és számos további, a következő hónapokban bejelentésre kerülő módot.

További részek

Mortal Kombat Kollector's Edition

Mortal Kombat vs. DC Universe

Mortal Kombat

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!