Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Monopoly Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Monopoly játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

Mint a Monopoly minden változatában, a Here & Now: The World Edition játékmenetét is a kockák fordulónkénti dobása és a játékos képessége határozza meg, hogy hogyan tudja biztosítani és fenntartani az ingatlanbefektetések feletti ellenőrzést. Az Xbox 360-as verzióban a játékosok a kontrollerükkel dobnak a kockával, a bábukat a táblán mozgatják, a bérleti díjakat pedig automatikusan levonják a számlájukról. Miután ez megtörtént, választhatnak, hogy vagy meglátogatják a számlák képernyőjét, ahol a játékosok tulajdonában lévő összes ingatlan és a rendelkezésre álló készpénz szerepel, vagy hagyják, hogy a következő játékos dobjon. A játékmenet új csavarja a játéktáblán szétszórt minijátékokat. Ezek a játék különböző pontjain fordulnak elő - például a játék elején, hogy eldöntsék, ki dob először. Ezek gyors kitérők a fő akcióból, és általában úgy vannak kialakítva, hogy a játékosokat a játékban elfoglalt helyezésüknek megfelelően próbára tegyék, így nehezebbé téve az első helyezettek számára, hogy elhúzzanak a versenytársaktól.

A játék főbb jellemzői

  • Ebben a vadonatúj, szupergyors változatban kereskedj ingatlanokkal és versenyezz izgalmas minijátékokban, amelyek célja, hogy gyors pénzügyi fordulatokat ösztönözzenek, hogy kiderüljön, ki kerül a gazdagok listájának élére.

  • Csoportos játék - Egyszerre akár négy játékos is részt vehet a "rongyokból gazdaggá" mókában.

  • Monopoly múlt, jelen és jövő - A Monopoly táblák legkiterjedtebb gyűjteménye egy csomagban - a legújabb Monopoly Itt és most: The World Editiontől a klasszikus Monopolyig.

  • Now Boarding - Játék közben töltsd fel az útleveledet, hogy új és eddig soha nem látott Monopoly táblákat oldj fel.

  • Szerezz Xbox LIVE teljesítménypontokat - Az Xbox LIVE játékosok minden egyes kijátszott tábláért teljesítménypontokat kapnak. Játszd végig az összeset, és növeld a játékos pontszámodat.

További rész

Monopoly Streets

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!