Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

METRO 2033 Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 METRO 2033 játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

Az apokalipszis saját magunk miatt jött el, egyetlen vakító villanással, majd egy puszta lángviharral. Mindössze másfél óra kellett ahhoz, hogy eltöröljön 3,5 milliárd embert és 10 000 évnyi civilizációt, reménytelen sötét korszakba taszítva az emberiséget. Az azt követő időszakban a túlélők Moszkvában a föld alá vonultak, és lassan kis, társadalmilag és politikailag független törzsekbe szerveződtek, amelyek a város mélyén, a metróállomások körül csoportosultak. A fiatalember, Artyom is köztük van. Az apokalipszist követő földalatti világban felnövő gyermekek első generációjának tagjaként csak halvány emlékei vannak a föld feletti életről és a helyi állomás, a "Kiállítás" lakóin kívül más emberekkel való kapcsolatról, de mindkettővel kapcsolatban új tapasztalatokkal kell szembesülnie, ha az emberiség túl akarja élni. A "Sötét lények" néven ismert mutáns szörnyek terjednek a metró elszigetelt állomásain, és Artyomot választották ki hírvivőnek, hogy terjessze az új veszély hírét.

A játék főbb jellemzői

  • Fenyegető atmoszféra - Árnyékok, környezeti hangok, fényhatások és klausztrofób jelenetek beépítése a feszültség és a félelem érzésének megteremtése érdekében.

  • A DX10 és a PhysX az eddigi legjobb grafikai részletességű posztnukleáris környezetet nyújtja.

  • Vizuális kapcsolat a játékvilággal - lezuhanás törött lépcsőkön, alagútfutás stb.

  • A harc sokszínűsége - A harc brutális és intenzív, rögtönzött fegyverekkel vagy közelharccal vívott harc a félárnyékban.

  • Megvilágosodási pontok - A saját fejlesztésű motor figyelembe veszi a tetteidet és elemzi azokat (kíváncsiság, kedvesség, előítéletekkel szembeni ellenállás), ami alternatív történetvégekhez vezet.

  • Játszd végig a játékot vagy túlzásba vitt lövöldözős, vagy kiszámított lopakodós technikákkal, a játékmenet stílusát a játék előrehaladtával változtatva.

  • Time of No Return - Az ellenséges környezetben való tartózkodás időtartama a felszínen korlátozott, a játékosoknak ezt figyelembe kell venniük, amikor a föld fölé merészkednek.

  • Készletgazdálkodás - Használd a lőszert az ellenfelek legyőzésére, vagy takarítsd meg, hogy fejlesztéseket vásárolhass. A patronok a készpénzt helyettesítik, a kütyük aranyat jelentenek (gázálarcok).

  • RPG Light Story - Találkozz az NPC-kkel a különböző "állomásállamokban" folytatott elköteleződés és kereskedelmi tevékenység révén, mindegyiknek saját társadalmi rendszere van.

További részek

METRO 2033 + Darksiders Double Pack

METRO Last Light

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!