Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Men in Black Crisis Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti Men in Black Crisis Xbox 360 játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Men in Black: Alien Crisis egy Third-Person Shooter, amelyben a játékosok a vadonatúj Men in Black ügynök, Peter Delacoeur szerepét veszik át a világuralomra törő idegenek elleni küzdelemben. A játék a 2012-es "Men In Black III" című nagyjátékfilm önálló videojáték-kiegészítője. A játék jellemzői közé tartozik a testre szabható fegyverek nagy arzenálja, az álruhás idegenek és más rejtett fenyegetések azonosítására szolgáló eszközök/technikák, filmszerű üldözési jelenetek, online ranglisták, akár négy játékos többjátékos módjának támogatása, valamint offline kétjátékos kooperatív mód.

Legyen a következő top MIB-ügynök

Idegen söpredék. Gyors autók. Hatalmas tűzerő. Az univerzum megmentése. Érdekelnek ezek a dolgok? Ha igen, akkor most rajtad a sor, hogy beöltözz a legújabb Men in Black újoncnak, hogy kiiktasd az univerzum söpredékét. Fegyverkezz fel az ikonikus "MIB" fegyverek teljes arzenáljával, és indulj a terepre azzal a küldetéssel, hogy felderíts és megállíts egy gonosz idegen összeesküvést, amely egy ősi ereklye elrablására irányul, amely a világegyetem feletti uralom megszerzésének kulcsa.

A játék főbb jellemzői

  • Harmadik személyű harci taktika - Kerülj ki és fedezékbe, miközben ellenséges idegenekkel harcolsz ebben az akciódús, harmadik személyű lövöldözős játékban.

  • Semmi sem az, aminek látszik - Az idegenek gyakran használnak ügyes álruhákat. Alkalmazz "MIB" nyomozói technikákat a rejtett fenyegetések felderítésére.

  • Változatos és testreszabható fegyverek - Használd a hivatalos "MIB" fegyverek teljes arzenálját a Noisy Cricket-től a Deatomizer-ig, és még a félelmetes tűzerő módok teljes skálájából is választhatsz, mint például a "Freeze Ray" és az "Antigravitációs gránát".

  • Magas oktánszámú, akcióközpontú élmény - Üldözd a vad idegeneket és menekülj el előlük intenzív filmszerű üldözési jelenetekben.

  • Többjátékos csaták - Hívd ki barátaidat és családtagjaidat egy két játékosra osztott képernyőn vagy akár négy játékosra osztott "hot-seat" akcióra.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!