Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Medal of Honor Warfighter Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Medal of Honor Warfighter játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Folytassa a missziót a világ körül

A Medal of Honor-t aktív amerikai Tier 1 operátorok írták, miközben a tengerentúlon voltak bevetésen, és a valós fenyegetések ihlették:A Medal of Honor​ Warfighter egy agresszív, kemény és hiteles élményt nyújt, amely a játékosokat napjaink legpontosabb és legfegyelmezettebb harcosának csizmájába helyezi. A játék testközelből és személyesen mutatja be a mai harcteret és a folyamatos globális terrorfenyegetés elleni küzdelmet.

A játék főbb jellemzői

  • Pontozott vonal a való világ eseményeihez - Az Abu Sayyaf fülöp-szigeteki Basilanban lévő túszmentésétől a szomáliai partvidéken lévő Al-Shabaab "kalózváros" megtámadásáig a játékosok Tier 1 operátorok csizmájába bújnak, miközben a PETN globális fenyegetésére vadásznak. Medal of Honor: Warfighter az egyetlen olyan játék, amely betekintést enged a játékosoknak ezekbe a valós eseményekbe, és lehetővé teszi számukra, hogy úgy éljék át az akciót, ahogyan az lezajlódhatott volna.

  • A Frostbite 2 ereje - Az úttörő Frostbite 2 motor erejét kihasználva a Medal of Honor: Warfighter hihetetlen video- és hanghűséget nyújt, hogy fokozza a csata intenzitását, és az idei év leghitelesebb háborús élményét nyújtsa.

  • A háború az egész család számára személyes - Medal of Honor: Warfighter túlmutat a csatatéren, és a háború szívszorító oldalát tárja elénk, a katonai családok szemszögéből. A közösség operátorai által írt történettel a Medal of Honor: Warfighter intim betekintést nyújt a terepen harcoló harcosok - és családjaik - áldozatvállalásába.

  • Egy stúdió, egy látásmód - A Danger Close Games által a kaliforniai Los Angelesben fejlesztett Medal of Honor: Warfighterben visszatérnek azok a kulcsfontosságú fejlesztők, akik 2010-ben segítettek a többszörös platina díjas siker újjáéledésében. Az alapcsapatot olyan ipari veteránok erősítik, akik többek között a DICE-tól és a Treyarchtól érkeztek. Ez a csapat együttesen egy egységes vízió mögött áll a játékkal kapcsolatban: hitelesség, tisztelet és becsület a mai harcosok számára, valódi érzelmekkel, valódi fenyegetésekkel és egy olyan játékkal, amelyet úgy terveztek, hogy kiemelje az anyag rendkívüli jellegét.

  • National Pride Online a Global Tier 1-gyel - Nemzetközi szinten a szövetséges katonai erők is rendelkeznek saját, hasonló képességekkel rendelkező elit egységekkel. A Medal of Honor játékkal: Warfighterrel a játékosok képviselhetik nemzetük Tier 1-es operátorait a globális csatatéren. A Medal of Honor márka most először vezeti be a multinacionális Tier 1 kék-vs-kék csapatjátékot, ahol a világ legjobb harcosai csapnak össze a harcban. A játékban 13 különböző Tier 1-es egység szerepel különböző nemzetekből, köztük a brit SAS, az ausztrál SASR, a német KSK és a lengyel GROM.

További részek

Medal of Honor

Medal of Honor: Airborne Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!