Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Medal of Honor Xbox 360 (használt)

Ár:
2.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Medal of Honor játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Medal of Honor egy első személyű lövöldözős játék a Battlefield Bad Company 2 készítőitől, amely újradefiniálja a műfajt. A lövöldözős játékok rajongói és a modern hadsereg szerelmesei számára a Medal of Honor a mai autentikus hadviselés megtapasztalását kínálja, hiszen a videojátékok világában sehol máshol nem található Medal of Honor intenzív modern hadviselési játékmenetet tud nyújtani, amelyet a jelenleg a hadseregben aktív elit Tier 1 Operátorok cselekedetei ihlettek. A funkciók közé tartozik a Tier 1 Ops és Army Ranger történetekhez való hozzáférés, a realisztikus fegyverzet és a nagyszabású online multiplayer.

Üdvözöljük a Top Tierben

Közvetlenül a Nemzeti Parancsnokság alatt működő, viszonylag ismeretlen, kézzel kiválasztott harcosokból álló egység, akiket akkor választanak ki, amikor egy küldetés nem vallhat kudarcot. Ők a Tier 1 Operátorok. Több mint 2 millió aktív katona van. Ebből körülbelül 50 ezer tartozik a Különleges Műveleti Parancsnokság közvetlen irányítása alá. A Tier 1 Operator olyan szinten működik, amely még a legjobban kiképzett különleges műveleti erőkön is túltesz. Pontos számuk, bár titkos, néhány száz fő körül mozog. Ők a háború élő, lélegző, precíziós eszközei, az ellenőrzött erőszak alkalmazásának szakértői. Az új Medal of Honor játékot ennek az elit közösségnek a tényleges Tier 1 Operátorai ihlették és fejlesztették ki. A játékosok ezeknek a harcosoknak a csizmájába bújnak, és egyedi képességeiket alkalmazva egy új ellenséggel harcolnak a mai Afganisztán legkegyetlenebb és legellenségesebb körülményei között.

Ez egy új háború. Egy új harcos van. Ő Tier 1.

Többjátékos

A DICE (a Battlefield Bad Company 2 készítői) világszínvonalú csapata által fejlesztett Medal of Honor gyors tempójú többjátékos harcai a taktikai hadviselés és a teljes akció tökéletes keverékét nyújtják. Az online módokban 2-24 játékos támogatott.

A játék főbb jellemzői

  • Harcolj a mai háborúban - Elit különleges erők egy kemény harci kampányban, melyben a Tier 1 operátorok sebészi taktikáját kombinálod a Army Rangers pörölykalapács erejével.

  • Páratlan hitelesség - Hihetetlen tempójú és változatos, intenzív történet a vadregényes afganisztáni tájban, olyan lövöldözős élményt nyújtva, amilyet csak a Medal of Honor franchise tud nyújtani.

  • Kiegyensúlyozott játékmenet - A DICE (a Battlefield Bad Company 2 készítői) világszínvonalú csapata által fejlesztett játék gyors tempójú harcai a taktikai hadviselés és a teljes akció tökéletes keverékét nyújtják.

  • Újradefiniált online többjátékos mód - A játék akár 24 játékost is támogat az online többjátékos módokban.

  • Mély egyjátékos kampány - A többjátékos mód mellett a játék egy mély egyjátékos kampányt is tartalmaz, amelyben a játékosok több Tier 1 operátor, valamint egy Army Ranger történetét irányítják.

További részek

Medal of Honor Warfighter

Medal of Honor: Airborne Xbox One Kompatibilis

 

Youtube videók

Vélemények

5.00
1 értékelés
5
(1)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írja meg véleményét!
| 5 / 5 csillag!
2022. 02. 24.