Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Medal of Honor: Airborne Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
4.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Medal of Honor: Airborne Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Szállj fel a levegőbe a Medal of Honor Airborne játékban, ahol kimerítő földi támadásokba bocsátkozol, hogy megfordítsd a második világháború menetét. Kezdj minden küldetést a levegőben, a tengelyhatalmak által ellenőrzött csataterek felett, majd tegyél szert a történelem legnagyobb légi hadműveleteiben. Kezdve a C-47-es szállítógépről való kiugrással, minden döntésed megpecsételheti a sorsodat. A levegőben irányítsd az ejtőernyődet, hogy olyan leszállóhelyet válassz, amely a legnagyobb stratégiai előnyt biztosítja számodra. Kövesd a zöld füstöt az ajánlott leszállóhelyekre, ahol a szövetséges erők várnak, vagy menj egyedül, és szállj le háztetőkön vagy erkélyeken. De gondosan alakítsd ki a stratégiádat: minden egyes lépésed - a leszállóhely kiválasztásától kezdve a földön harcoló ellenségig - meghatározza a küldetés sikerét, és azt, hogy valóban a légideszant elit tagja vagy-e vagy sem.

A játék főbb jellemzői

  • Nyílt csataterek: Minden küldetést egy ellenséges területre történő leszállással kezdj, ahol a választott leszállóhely drámaian megváltoztathatja a csata menetét. A földön küzdj meg az ellenséggel, és teljesítsd a célokat az általad választott sorrendben, miközben egy hatalmas, szabadon bejárható környezetben navigálsz.

  • Függőleges harc: Harcolj a földön vagy a tetőkön, erkélyeken, tornyokon, romokon és természeti képződményeken az európai hadszíntéren autentikus környezetek sokaságában.

  • Affordance AI: Egy félelmetes új AI-rendszer kiszámíthatatlan és intelligens ellenséget biztosít, amely még a legharcedzettebb stratégiáidat is kihívás elé állítja.

  • Fejleszthető fegyverek: Most először fejlesztheted a kiválasztott fegyveredet hiteles, testreszabható terepmódosításokkal, amelyek befolyásolják a célzásodat.

  • A háború maga a pokol: Az, hogy hogyan és hol támadod meg az ellenséget, egyedi halálanimációkat vált ki minden egyes találkozásnál.

További részek

Medal of Honor Warfighter

Medal of Honor

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!