Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Mass Effect 2 Collectors Ed (15) +Artbook,Comicbook,DVD Xbox 360 (használt)

Ár:
9.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Mass Effect 2 Collectors Ed (15) +Artbook,Comicbook,DVD játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

Történet

Két évvel azután, hogy Shepard parancsnok visszaverte a szerves élet elpusztítására törő, betolakodó Kaszásokat, egy titokzatos új veszély jelent meg. Az ismert űr peremén valami csendben egész emberi kolóniákat rabol el. Shepardnak most a Cerberusszal, az emberi túlélésért mindenáron küzdő, kegyetlen szervezettel kell együttműködnie, hogy megállítsák az emberiséget fenyegető legfélelmetesebb fenyegetést. Ahhoz, hogy egyáltalán megkísérelhesse ezt a veszélyes küldetést, Shepardnak össze kell állítania a galaxis legelitebb csapatát, és a valaha épített legerősebb űrhajót kell irányítania. A kétkedők szerint ez még így is öngyilkosság lenne. Shepard parancsnok be akarja bizonyítani, hogy tévednek.

Játékmenet

Az elődjéhez hasonlóan űr-alapú akció-RPG, a Mass Effect 2 játékmenete Shepard parancsnok különleges verziója és a karakter folyamatos fejlődése körül forog, ahogy a játék előrehalad. A játék kezdetén a játékos számára különböző karakterosztályok válnak elérhetővé, amelyekhez mind exkluzív, mind általános tehetségek társulnak. A tapasztalattal ezek a tehetségek szintet lépnek, ami a kapcsolódó képességek és/vagy teljesen új tehetségek feloldását eredményezi. A játékosnak lehetősége van arra, hogy számos módon testre szabja Shepard parancsnokát, beleértve a fizikai megjelenést, a nemet és a személyes történelmének bizonyos aspektusait, és ezek a döntések olyan dolgokat befolyásolhatnak, mint az elérhető küldetések, a nem játékos karakterekkel (NPC-kkel) folytatott párbeszédek és a karakter háttere.

A játék főbb jellemzői

 • Futurisztikus fegyverek - Válassz 19 különböző fegyver közül, köztük olyan pusztító nehézfegyverek, amelyek másodpercek alatt véget vethetnek egy csatának.

 • Elit specialisták - Toborozz akár egy tucatot a galaxis legveszélyesebb ügynökei közül, hogy segítsenek a küldetésedben. Képezd ki és szereld fel a csapatodat, hogy túlélje a leküzdhetetlen esélyeket.

 • Fedezd fel a galaxist - Pásztázd át a bolygókat, hogy felfedezd a Mass Effect univerzum egyedülálló titkos küldetéseit.

 • Integráció az eredeti Mass Effecttel - Az első Mass Effect játékosai importálhatják a mentett játékokat, hogy folytassák saját Shepard parancsnokuk történetét. Az új játékosokat egy izgalmas önálló kaland várja, egy olyan csiszolt és akciódús utazás, amely szinte minden tekintetben felülmúlja az első játékot.

 • Intenzív harmadik személyű harc - Fokozott intenzitású, precíziós lövészvezérléssel, hogy te irányíthasd az akciót és legyőzd a leküzdhetetlen esélyeket.

 • Új sebzési rendszer - Az új, helyalapú sebzési rendszer lehetővé teszi a kulcsfontosságú gyenge pontok megcélzását, végtagok szétrobbantását, az ellenség meggyújtását vagy az ellenséges csapatok megnyomorítását és harcképtelenné tételét.

 • Karakter testreszabás - Válassz egy játékos osztályt, szabd testre a megjelenésedet, és szabd testre a saját képességeidet és erősségeidet. Ahogy fejlődsz, úgy nőnek Shepard képességei is.

 • Továbbfejlesztett párbeszédmechanika - Továbbfejlesztett NPC beszélgetési rendszer, ahol Shepard parancsnok saját kezébe veheti a dolgokat - félbeszakítva vagy erőszakot alkalmazva a szükséges válasz megszerzéséhez.

Tartalom

 • Mass Effect 2 szoftver Xbox 360-ra

 • 48 oldalas keményfedeles művészeti könyv

 • Korlátozott példányszámú Mass Effect Redemption #1 képregény

 • Exkluzív játékbeli gyűjtői kiadású fegyver és páncélzat

 • Bónusz DVD a kulisszák mögött és a készítésről szóló videókkal

 • Korlátozott példányszámú Cerberus Network kártya, amely hozzáférést biztosít a bónusz tartalmakhoz

További részek

Mass Effect 2 Xbox One Kompatibilis

Mass Effect 3 N7 CE

Mass Effect 3 Xbox One Kompatibilis

Mass Effect Limited Edition Tin

Mass Effect Trilogy

Mass Effect Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!