Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

MagnaCarta 2 Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 MagnaCarta 2 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Magnacarta 2 egy új, eredeti történetet mutat be, amelyet a szerelem, a gyűlölet, a politika, az árulás és a saját sorsunk megválasztásának végső kérdése vezérel. A játékosok elmerülnek a Lanzheim-kontinens világában, egy konfliktusoktól sújtott országban, amelyet mélyen megosztott egy ádáz polgárháború. Az Unreal Engine3 által működtetett és a híres koreai művész, Hyung-Tae Kim által tervezett karakterekkel a játék a fotórealizmus és a japán manga hatások keveredése révén olyan lenyűgöző vizuális stílust képvisel, amelyhez hasonlót más RPG-kben még nem láthattunk. A mélyen érzelmes történetet gyönyörűen renderelt CGI-végjelenetek és teljesen hangos párbeszédek vezetik, hogy a játékosokat magával ragadja a magával ragadó élmény.

A több mint 40 órányi játékidőt kínáló Magnacarta 2 egyedülálló harcrendszerrel rendelkezik, amely ötvözi a stratégiai, fordulóalapú csatákat és a valós idejű játékmenetet, friss csavart adva a hagyományos RPG-formulának. A játék zökkenőmentesen ötvözi a világnavigációt és a csatákat, mivel minden ugyanabban a környezetben történik, nincsenek betöltőképernyők vagy hirtelen váltások az akcióban, amikor egy harc elkezdődik vagy befejeződik.

A játékosok a környezetükben található tárgyakat saját előnyükre használhatják, és hasonlóképpen a lények és a tereptárgyak dinamikusan reagálnak a játékos cselekedeteire. A világgal való korlátlan interakciót tovább fokozza a szabadon barangoló kamera. A játékosok rugalmas irányítást kapnak a csapatuk felett is, mivel minden mesterséges intelligenciával rendelkező karakterhez előre hozzárendelhetnek attribútumokat, és bármikor könnyedén átválthatják az irányítást az összes karakter között.

A játék főbb jellemzői

  • Páratlan grafika - Gyönyörűen részletes grafika az Unreal Engine 3 segítségével.

  • Mély történet - Eredeti történet, amelyet a szerelem, a háború, a politika, az önfeláldozás és a saját sorsunk megválasztásának végső kérdése vezérel, és amelyet gyönyörűen megjelenített CGI-végjeleneteken keresztül mesélnek el.

  • Dinamikus harcrendszer - A harcok friss csavarja, amely ötvözi a stratégiai, fordulóalapú harci koncepciókat és a valós idejű játékmenetet, amely zökkenőmentesen, betöltési idő és megszakítások nélkül ötvözi a világnavigációt és a harcot.

  • Egyedülálló vizuális stílus - Lenyűgöző és jellegzetes, fotórealisztikus manga stílus, a híres koreai művész, Hyung-Tae Kim által tervezett karakterekkel.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!