Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lost Planet, Limited Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Lost Planet, Limited Edition játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Lost Planetben az emberi hókalózok VS (Vital Suits) segítségével navigálnak az ellenséges, jéggel borított környezetben, és harcolnak az őslakos akrid lényekkel a túléléshez szükséges értékes hőenergiáért. Az egyik ilyen pilóta, Wayne számára a halál már-már fenyegetőnek tűnt, amíg szerencsére meg nem mentették. A múltjából azonban csak néhány töredékre emlékszik, többek között arra, hogy a szörnyű lények megölték az apját. A jég fátyla alatt azonban egy fondorlatos terv lépett életbe, amely az Akridok és a hókirályok megsemmisítésére irányul. Mi történt valójában Wayne-nel? Ki szövi a pusztító tervet? Találkozz értékes szövetségesekkel és veszélyes ellenségekkel Wayne igazságkeresése során.

A játék főbb jellemzői

  • Alien Encounters - Állj szembe az Akridok sokaságával, a hatalmas guruló behemótoktól és a hosszú lábú földlakóktól a gyorsan repülő rajokig!

  • Xbox Live Enabled- Töltsd le a további pályákat, vegyél részt 16 játékos kooperatív és versus csatáiban!

  • Gyalogos és járműves módok - Parancsolj erősen felfegyverzett kétlábú járműveknek, vagy válts a lopakodósabb, gyalogos felfedezésre.

  • Hatalmas és élénk környezet- Hóviharok, sarkvidéki szelek, tornyosuló épületek és jéghegyek teremtenek filmszerű, lenyűgöző látványt és lélegzetelállító tájakat!

  • Next-Gen realizmus- Merülj el a Lost Planet brutális, dermesztő világában, ahogy derékig érő hóban fáradozol, hallod a jég ropogását minden egyes lépésnél, és hátrafelé repülsz a robbanás erejétől a csatában!

BdLhKl9awwo

A játék főbb jellemzői
 

  • Új módok az egyjátékos kampányhoz - Ponttámadás, Trial Battle mód és Off Limit mód. Új online módok - Akrid Hunter, VS Annihilator, CounterGrab, Point Snatcher, Akrid Egg Battle és Egg Bandit.

  • Négy új többjátékos pálya - Crossfire City, Area 921, Lost Arena és Assault Space. Új játszható karakterek - Két női és két robot karakterrel bővül a játékosok listája.

  • Új fegyverek (emberi) - Kézifegyver, revolver, lángszóró és kézi ágyú. Új fegyverek (VS) - Cölöpbunker, VS puska, rakétakabin és lézerlándzsa.

  • Új környezetek - Hóviharok, sarkvidéki szelek, tornyosuló jéghegyek, mind lenyűgözően megvalósítva, igazán magával ragadó és filmszerű, epikus méretű eseményeket teremtve.

  • Új perspektívák - Válts első személyű nézetre vagy a Resident Evil 4-ből ismert váll fölötti nézetre a még intenzívebb akció érdekében.

További részek

Lost Planet - Colonies

Lost Planet 2 Xbox One Kompatibilis

Lost Planet 3

Lost Planet Collectors Edition

Lost Planet

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!