Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Paraméterek

Kooperatív játékquestion_mark 2
Osztott képernyőquestion_mark igen

Lost Planet 2 Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.980 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Lost Planet 2 Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A Lost Planet 2 mélyebb betekintést nyújt az E.D.N III világába, a fiktív NEVEC (Neo-Venus Construction) Corporation kísérletébe, hogy irányítsa a termikus energia (T-ENG) áramlását, amely a túlélés kulcsa a zord bolygón, és az emberiség bizonytalan sorsába, miközben az Akrid néven ismert hatalmas rovarlényekkel harcol. Az első játék eseményei óta eltelt egy évtized, és az E.D.N. III arca drámaian megváltozott. A terraformálási erőfeszítések sikerrel jártak, a jég elkezdett olvadni, helyet adva a buja trópusi dzsungeleknek és a zord, könyörtelen sivatagoknak. A játékosok belépnek ebbe az új környezetbe, és követhetik saját, személyre szabott hókirálynőjük hőstetteit a változó bolygó feletti uralom átvételére irányuló küldetésük során.

A játék főbb jellemzői

  • 4 játékos kooperatív akció - Csatlakozz, hogy megküzdj az óriási Akridokkal a robbanékony 4 játékos kooperatív játékban. A csapatmunka a játékosok győzelmének kulcsa, mivel a csapattagok egymásra vannak utalva a siker és a túlélés érdekében.

  • Osztott képernyős funkcionalitás - Oszd meg a Lost Planet 2 kalandot egy barátoddal helyben az osztott képernyős kooperatív játék segítségével.

  • Exkluzív karakterek - Az Xbox 360-as játékosok a Gears of War-játékokból ismert Marcus Fenix és Dominic Santiago szerepeltetésével a Lost Planet 2 világában is élményt szerezhetnek.

  • RPG-elemek - Az olyan RPG-elemek mellett, mint a karakterek testreszabása és a tapasztalati pontok, az egyjátékos játék a játékosok döntései és tettei alapján fejlődik.

  • Mély szintű karakter testreszabás - A játékosok több száz különböző módon testre szabhatják kinézetüket, hogy valóban meghatározzák karakterüket a csatatéren, online és offline egyaránt. Bizonyos fegyverek is testre szabhatók, hogy megfeleljenek a játékosok egyéni stílusának.

  • Gyönyörű masszív környezetek - A Capcom fejlett grafikus motorja, az MT Framework 2.0 a 3D hűség és teljesítmény következő lépcsőfokával kelti életre a játékot.

  • Tömeges méretű ellenségek - A játékosok ügyessége a csatatéren és a csapatban való munka soha nem látott módon lesz próbára téve az óriási Akridok ellen. A játékosok a csapatmunka taktikáit, új fegyvereket és különféle életfontosságú ruhákat (VS) használnak majd, hogy megküzdjenek ezekkel az életnagyságú főnökökkel.

  • Jutalomrendszer - A játékosok jutalmakat kapnak a csapattársak segítéséért és a csapat sikeréhez való hozzájárulásért.

  • Többjátékos akció - Többjátékos módok és online ranglistarendszer az Xbox LIVE-on keresztül.

  • Izgalmas új Vital Suit funkciók - A rajongók visszajelzései alapján a Lost Planet 2 csapata hihetetlenül sokféle Vital Suitot és a VS-ek elleni küzdelem új módjait vezette be. Az új VS-rendszer erőteljes hatással lesz arra, ahogy a játékos a Lost Planet 2-ben a háborús zónába lép.

További részek

Lost Planet - Colonies

Lost Planet 3

Lost Planet Collectors Edition

Lost Planet

Lost Planet Limited Edition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!