Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Lips Number One Hits & 2 x Microphones Xbox 360 (használt)

Ár:
14.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Lips Number One Hits & 2 x Microphones játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.690 Ft
Menny.:db

Leírás

Folytasd a bulit a Lips: Number One Hits játékkal, a Lips franchise legújabb kiegészítőjével, amely kizárólag Xbox 360-ra készült, 2 vezeték nélküli interaktív mikrofonnal együtt.

A Lips: Number One Hits olyan slágereket kínál, mint a Coldplay "Viva La Vida", Rihanna "Disturbia", MC Hammer "U Can't Touch This", Timbaland "Apologize" featuring OneRepublic és a Culture Club "Karma Chameleon" című dala, amelyek a világ főbb slágerlistáin az első helyen szerepeltek, és amelyek csatlakoznak a már elérhető dallamok gazdag könyvtárához.

Az Xbox LIVE-on rendszeresen megjelenő, még több műfajt felölelő dalok révén kedvenc énekesnőd utánzása még sosem volt ilyen egyszerű.

A Lipshez mellékelt Xbox 360 vezeték nélküli mikrofonok kompatibilisek a legjobb harmadik féltől származó zenei címekkel, így a Lips a spontán énekes buli tökéletes indítója lesz.

A játék főbb jellemzői

  • 2 vezeték nélküli mikrofonnal (Xbox 360)

  • A listavezető zenék. A Lips: Number One Hits a lemezen található dalok masszív listája a világ főbb zenei listáinak első helyezett slágereit képviseli. Az új slágerek között szerepel a Coldplay "Viva La Vida", Rihanna "Disturbia", MC Hammer "U Can't Touch This", Timbaland "Apologize" című dala a OneRepublic közreműködésével, valamint a Culture Club "Karma Chameleon" című dala, hogy tökéletes közösségi éneklési élményt nyújtson.

  • Interaktív, vezeték nélküli, mozgásérzékeny mikrofon. A zene ütemére pulzáló, stílusos fényekkel ellátott mikrofon reagál az énekesek cselekedeteire, és ütős kísérőként is használható. A mozogók és grooverek a mikrofonnal való gesztikulálással, rázással vagy pózolással kiválthatják a Star Stream Power bónuszokat. Azzal a szabadsággal, hogy a játékosok úgy rockolhatnak, mint még soha, stílusosan élhetik ki énekesi álmaikat.

  • Folyamatosan új zenék áradata. A Lips and Lips: Number One Hits dalai és az Xbox LIVE Marketplace-ről és a játékon belüli zeneboltból rendszeresen letölthető új számok segítségével az énekesek folyamatosan új zenéket találhatnak, hogy összehozzák az embereket és fenntartsák a bulit. Most pedig az új Xbox LIVE Zenecsatorna elindításával még könnyebb lesz megtalálni, meghallgatni és letölteni a legújabb slágereket, hogy még több énekes szórakozással bővíthessük a katalógusunkat.

  • Pózoljatok! A vezeték nélküli mikrofon mozgásérzékeny technológiáját használva a játékosok extra pontokat szerezhetnek, ha dalra jellemző gesztusokkal fejezik ki magukat. Bónuszpontokat csak a dallal való időzítés alapján lehet nyerni.

  • Felhívás minden Xbox LIVE avatárnak. A Lips: Number One Hits először kezdeményezi az avatarok integrálását a Lips-franchise-ba, a Lips: Number One Hits a játékosok egyéni avatarjait jeleníti meg a játékon belüli menüben. Emellett azok a játékosok, akik szívből énekelnek, egyedi, feloldható kiegészítőkkel jutalmazzák avatárjukat.

  • Nagyszerű látványvilág, remek énekhanggal együtt. A legtöbb mesterműhöz eredeti zenei videójukat, míg másokhoz egyedi vizuális megjelenítéseket is mellékelnek majd.

  • Játsszon együtt! A szabványos Xbox 360 kontroller használatával akár négy ember is csatlakozhat a mókához, és számos ütős kíséret közül választhat, hogy együtt játsszon a zenével a " Lips: Number One Hits ." című játékban. Azzal, hogy a különböző tamburák, tapsok és egy tehénharang irányítása bárki kezébe kerül, aki rendelkezik kontrollerrel, a Lips közösségi szórakozási élményt teremt a barátok, munkatársak és gyerekek számára egyaránt.

További részek

Lips + 2 Microphones

Lips I Love The 80's + Microphone

Lips I Love the 80's

Lips

Lips: Number One Hits

Lips: Party Classics 90-es évek zenéi

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!