Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

LEGO Indiana Jones + Kung Fu Panda (double pack) Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 LEGO Indiana Jones + Kung Fu Panda (double pack) játékszoftver
.
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Állapot: Használt
Menny.:db

Leírás

LEGO Indiana Jones: Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói, Indiana Jones és a végzet temploma, valamint Indiana Jones és az utolsó keresztes hadjárat című filmek (Indiana Jones és az elveszett frigyláda fosztogatói, Indiana Jones és a végzet temploma, Indiana Jones és az utolsó keresztes hadjárat) eredeti filmes kalandjainak szellemiségével, merészségével és megállás nélküli akciójával. A LEGO Indiana Jones az eredeti kalandok egyedi, nyelvtörő megközelítésével követi Dr. Jones szökéseit Dél-Amerika dzsungelén át India hegycsúcsaira. A rajongók építhetik, harcolhatják és verekedhetik át magukat kedvenc filmes pillanataikon, Indy kígyókkal való összezördülésétől kezdve a sziklák között való vágtatásáig.

A popkultúra legikonikusabb régésze természetesen a klasszikus pillanatokon is végigverekedheti magát egy sor mellékszereplő, köztük Marion Ravenwood és Short Round segítségével. A játékosok több mint 60 játszható karakter testrészeit is összekeverhetik, hogy új hősöket alkossanak, akárcsak a LEGO Star Wars bestseller játékokban.

A játék főbb jellemzői

  • Mindenki kedvenc kalapos hőse idén májusban tér vissza a mozikba az Indiana Jones és a kristálykoponya királysága című filmben, és a családok a LEGO Indiana Jones játékkal ünnepelhetik az eredeti filmek humorát és izgalmát.

  • A szájbarágós humor úgy mutatja be az eredeti kalandokat, ahogy csak a LEGO tudja felkorbácsolni, a klasszikus Indiana Jones jelenetek és elemek komikus újraértelmezésével.

  • Használd Indy jellegzetes ostorát többcélú eszközként, hogy támadj, hatástalanítsd, átlendülj a réseken, aktiváld a karokat, és lépj kapcsolatba a LEGO tárgyak és rejtvények világával.

  • A LEGO Indy karakterek most először teljesen belemerülnek a környezetükbe; úsznak, másznak, sziklapárkányokon átmásznak, tárgyakat vesznek fel és cipelnek.

  • Használd a környezetből származó különféle fegyvereket az ellenséggel való harcban (pl. székek, pisztolyok, kardok, palackok).

  • Oldj fel több mint 60 játszható karaktert, köztük gonosztevőket és mellékszereplőket (Marion Ravenwood, Short Round, Rene Belloq, Willie Scott, Marcus Brody, Jones Senior és Mola Ram).

  • A karakterspecifikus képességek közé tartozik a Satipo által végzett ásatás, Marcus Brody esernyőcsúszdája és Marion Ravenwood majomhoz való hozzáférése.

  • Készíts egyedi játszható karaktereket, mint Sallah Scott vagy Mola Round, az összes játszható karakter LEGO testrészeinek összekeverésével.

  • Fedezd fel a Földet, és oldj meg olyan rejtvényeket, amelyek a csapatmunkával és a csak a LEGO világában lehetséges egyedi építési helyzetekkel kreatív gondolkodásra ösztönöznek.

  • A kooperatív játékmenet arra ösztönzi a szülőket, hogy szórakoztató és humoros módon osszák meg gyermekeikkel Indiana Jones örökségét.

Kung Fu Panda

Tanuld meg és sajátítsd el Po, Shifu és a Furious Five speciális kung-fu harcstílusait, képességeit és fejlesztéseit. Egyedi humor, gyors észjárású párbeszédek és vicces helyzetek. Tanuld meg használni Po, Shifu és a Furious Five különleges képességeit és harci készségeit. A játékmenet előrehaladtával feloldhatod és megtapasztalhatod az egyes karakterek különleges mozdulatait és fejlesztéseit. Mesterold meg Po Panda stílusú manővereit. Plusz szerezzen fejlesztéseket, amelyek növelik Po erejét, sebességét és mozgékonyságát. Használja Shifu bölcsességét és gyorsaságát, hogy tökéletesítse forgószél technikáit.

További részek

LEGO Indiana Jones 2 Xbox One Kompatibilis

LEGO Indiana Jones Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!