Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Knights Contract Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Knights Conract játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Tegyen egy utazást a kardforgatók és a mágia középkori világában, ahol a boszorkányokra vadásztak és brutálisan kiirtották őket. A Knights Contract Heinrich, egy halhatatlan hóhér és Gretchen, egy feltámadt boszorkány fordulatos történetét követi nyomon. Gretchen, aki egykor a játék antagonistája, Dr. Faust parancsára Heinrich pengéjének áldozatául esett, most a férfi oldalán áll, és kettejüknek együtt kell dolgozniuk, hogy megszabadítsák a földet a természetfeletti ellenségtől, akik a halál fekete varázslatával átkozzák a népet.

A játék főbb jellemzői

  • Sword & Sorcery - Kombináld Heinrich borotvaéles kaszáját és Gretchen robbanékony boszorkányságát a csatában, hogy gördülékeny, gyors tempójú kombinációkkal pusztítsd el az ellenséget, hogy végül visszatérjen a civilizáció a földre.

  • Egy őrző lovag - Halhatatlan hóhérként a játékosoknak Gretchen-nel kell összefogniuk és megvédeniük az ocsmány teremtmények és a kimondhatatlan gonosz ellen, mivel mágikus képességei és halandósága a duó túlélésének kulcsa.

  • Egy valószínűtlen duó - Heinrich, a törvényhez hű hóhér arra lett teremtve, hogy megölje a boszorkány Gretchen-t, aki utolsó pillanataiban halhatatlan élettel átkozta meg őt. Gretchen rejtélyes módon feltámadt, és Heinrich, szerződés alapján, most mellette harcol, mint az ő őre...

  • Középkori stílus - Fedezd fel a gyönyörűen megalkotott 17. századi Európát a boszorkányokról és mágiáról szóló mesék közepette, ahol az embereket megnyomorítja a félelem, és széleskörű pánik uralkodik.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!