Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kingdoms of Amalur Reckoning Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
3.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Kingdoms of Amalur: Reckoning Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Kingdoms of Amalur: Reckoning az Amalurban játszódik, egy teljesen új játékuniverzumban, amelyet különböző fajok laknak, és amely több ezer éves történelemmel rendelkezik. Ez a mély fantasy alapú világ a bestsellerek fantasy és sci-fi szerzőjének, R.A. Salvatore-nak és Todd McFarlane-nak, a Spawn sorozat alkotójának, Ken Rolstonnak, a The Elder Scrolls III: Morrowind és a The Elder Scrolls IV: Oblivion vezető tervezőjének, valamint a Big Huge Games csapatának közös munkája. A Reckoning e látnokok mindegyikének jegyeit magán viseli, egy epikus, mesterien kidolgozott történetet, gazdag grafikát és szívbemarkoló animációkat, valamint lenyűgöző nyílt világú felfedezést ötvözve. Amellett, hogy a Reckoning helyszíne, ez a gazdag világ egy jövőbeli transzmédiás szórakoztató élmény alapjául is szolgál majd, beleértve könyveket, játékokat, képregényeket és egy tervezett MMORPG (Massively Multiplayer Online RPG) videojátékot, amelyet még nem jelentettek be.

Játékmenet

A Kingdoms of Amalur: Reckoning egy egyjátékos akció-RPG, amely a karakterfejlesztés új megközelítését ötvözi az intuitív, mégis kihívást jelentő valós idejű harccal. A karakterek egyfajta üres lapként lépnek be a játékba, miután egy nagyszabású játékbeli konfliktust követően a titokzatos "Well of Souls" feltámasztja őket a halálból. Az RPG-kben a karakterek fejlesztésére általánosan használt merev karakterosztály-rendszereket elutasítva a játék ehelyett a játékosok által kialakított "sorsokra" összpontosít, amelyek a játék előrehaladtával a kiválasztott képességek és a karakterhez csatolt felszerelés és fegyverek kombinációjától függenek. Hagyományos osztályok nélkül ezek a játék kívánsága szerint keverednek. Ez a nagy tárgykészlet-korlátozással és az új tárgyak létrehozására szolgáló robusztus kézműves rendszerrel együtt szinte korlátlan számú lehetséges karakterútvonalat vagy sorsot tesz lehetővé.

Az aktív harc fontos szerepet játszik a játékban, mivel a játékosok felfedezik a játék nyílt világú környezetét a küldetéseken, amelyek során mindenféle lényekkel kerülnek kapcsolatba. A karakterek útvonalától függetlenül minden karakter hozzáférhet elsődleges és másodlagos fegyverekhez, valamint mágiához. Az egyedi támadások a választott fegyverekhez, páncélokhoz és stratégiákhoz kötődnek. A játékban erőteljes lassított támadási lehetőségek is vannak, az úgynevezett "Fateshift Kills", amelyeket bizonyos helyzetek és/vagy felszerelt tárgyak váltanak ki. Ezeket a pusztító támadásokat a játékosok időzített lépésekkel mérik egy külön "Fate Energy" energiamérőre. A további funkciók közé tartoznak a nem megírt, valós idejű csaták a nagyméretű ellenségek ellen, a közelharci és távolsági fegyverek, valamint az ellenség megjelölési képességei a távolsági vagy késleltetett támadásokhoz.

A játék főbb jellemzői

  • Fedezd fel Amalur titkait több száz órányi magával ragadó játékmenet során, Rathir vibráló városától Dalentarth hatalmas régióján át a Brigand Hall barlangok zord tömlöcéig.

  • Mentsd meg a kegyetlen háború által szétszakított világot, és irányítsd a halhatatlanság kulcsait, mint az első harcos, aki valaha is feltámadt a halál szorításából. Fordítsd előnyödre a sorsod hiányát, és használd fegyverként a sorsot.

  • Fedezd fel a történetek mély szintjeit egy 10 000 éves fikcióval átszőtt univerzumban, amelyet a New York Times bestseller írója, R.A. Salvatore hozott létre.

  • Testre szabhatod a játékodat egy dinamikus harcrendszerben, amely az RPG-kben valaha látott legintenzívebb és legjobban reagáló akciót nyújtja.

  • Integráld zökkenőmentesen a mágikus és a közelharci támadásokat, miközben ellenségek sokaságával szállsz szembe a nagyszabású harcok során, és brutális Fateshift-gyilkosságokkal fejezed be őket.

  • Építsd fel azt a karaktert, amire mindig is vágytál a forradalmian új Destiny-rendszerrel, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan a játékstílusodnak megfelelően fejleszd a karakterosztályodat.

  • Készítsd el és módosítsd hősödet a készségek, képességek, fegyverek és páncéldarabok milliónyi kombinációjával.
     

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!