Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Killer Is Dead Xbox 360 (használt)

Ár:
3.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Killer Is Dead játékszoftver
.
Elérhetőség: Külső raktáron
Szállítási díj: 1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

A Killer Is Dead az ünnepelt játékkészítő, SUDA51 őrült elméjének legújabb címe, amely a korábbi kultikus kedvencek, a No More Heroes és a Killer 7 szellemi utódja. Stílusos, sejtárnyalatos látványvilág adja meg a hangulatot ebben a zord, véres, ultra-erőszakos világban, ahol a biomechanikus augmentációk növelik a bűnözők és a "hóhérok" erejét egyaránt. Mondo Zappa, az újonnan toborzott hóhér a jobb kezében japán karddal, a bal kezében pedig a biomechanikai technika elsöprő erejével vadászik a bűnözőkre.

A játék főbb jellemzői

  • Az ellentmondásos, de imádott címek, mint a Lollipop Chainsaw, a Killer 7 és a No More Heroes mögött álló csavaros elme egy bizarr történettel tér vissza, amelyben egy hóhér magas szintű terroristák nyomába ered egy cyberpunk világban.

  • A mozgóképes képregényekre emlékeztető módon jelenik meg a látvány, életre keltve a stílusos és ultra-erőszakos világot.

  • Mondo a kardvívást részesíti előnyben, de bal bionikus karját erőteljes ütésekre is használhatja, hogy megtámadja az ellenséget vagy áttörje az akadályokat, és fegyverré is átalakulhat, ha távharcra van szükség.

  • A fő történeten kívüli több tucat extra küldetés hozzáférést biztosít a játékosoknak a feloldható ruhákhoz, a fegyverek fejlesztéséhez szükséges pénzhez, a szükséghelyzetben segítségül szolgáló anyagokhoz és a "Gigolo módhoz", amellyel elcsábíthatja a különböző gyönyörű nőket, akikkel Mondo a történet során találkozik.

További rész

Killer Is Dead Fan Edition

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!