Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Kane and Lynch 1 and 2 Doublepack (18) Xbox 360 (használt)

Ár:
5.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Kane and Lynch 1 and 2 Doublepack (18) játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

Tapasztald meg a pokol 48 óráját a szerencsejátékok két leghírhedtebb bűnözőjével. A Kane & Lynch 2: Dog Days-ben Kane és Lynch szembesül a következményekkel, amikor egy egyszerű rosszul sikerült meló kétségbeesett és őrült küzdelmet indít el, hogy megmeneküljön az egész sanghaji alvilágtól. Élvezd az intenzív akciót az egyjátékos, az online és offline kooperatív, a Fragile Alliance többjátékos és az Arcade módokban. Az úttörő művészeti irányítás, a könyörtelen akciójáték és az innovatív többjátékos mód újradefiniálja az akció-shooter élményt, és az IO Interactive termékét a 2010-es év kiemelkedő lövöldözős játékává teszi.

A játék főbb jellemzői

 • Egy új lövöldözős élmény - A Kane & Lynch 2 páratlanul valósághű és intenzív játékélményt nyújt, amely minden korábbinál kegyetlenebb és könyörtelenebb élményt nyújt a műfajban.

 • Játssz Lynch-ként - Ezúttal a pszichopata Lynch szerepében, aki kihasználja a Sanghaj kínálta lehetőségeket, és nem engedi, hogy bármi az útjába álljon.

 • Online kooperatív játék - Játssz kooperatívan egy társaddal a játék teljes történetét végig, miközben Kane és Lynch Sanghaj alvilágával veszi fel a harcot.

 • Új lövöldözős játékmenet - Az alapoktól kezdve új lövöldözős mechanikák közé tartozik a gombokkal aktiválható fedezékrendszer és a kifinomult mesterséges intelligencia, valamint:

 • Down not Dead - egy második esély, amely lehetővé teszi a játékos számára, hogy visszalőjön vagy fedezékbe kússzon az egylövetű gyilkossági helyzetekben.

 • Emberi pajzsok - egy kétségbeesett cselekedet, amely még több dimenziót ad a fedezékrendszerhez.

 • A kritikusok által elismert Heist Multiplayer - a Fragile Alliance innovatív új játékmódokkal tér vissza:

 • Fragile Alliance - a kapzsiság, árulás és bosszú alapján; most kibővítve több kockázattal és több jutalommal. Akár 8 játékos számára

 • Undercover Cop - egy extra szintű paranoiát ad a Fragile Alliance-hez, mivel a csapatokba beszivárog egy tégla, aki a szövetség megállítására van beállítva.

 • Zsaruk és rablók - új csapatmód dinamikát teremt, amelyben a rablók a pénzt próbálják megvédeni, a zsaruk pedig visszaszerezni azt. Legfeljebb 12 játékos számára

 • Arcade mód - Élesítsd rablási képességeidet az egyjátékos Arcade módban. A nehézség minden egyes szinttel nő, addig haladsz előre, amíg túléled és megmenekülsz.

A Kane & Lynch: Dead Men két férfi - egy hibás zsoldos és egy gyógyszeres pszichopata - erőszakos és kaotikus útját követi, valamint a jó és rossz iránti brutális hozzáállásukat. Ez a változékony partnerség innovatív technológiákkal kombinálva páratlan játékélményt tesz lehetővé.

A Kane & Lynch: Dead Men elmeríti a játékosokat egy érzelmileg intenzív bűnügyi drámában, kíméletlen akcióval. A saját fejlesztésű technológia folyékony, nagy felbontású grafikát és világítást, nagymértékben rombolható környezetet, hatalmas tömegek mesterséges intelligenciáját, egyéni, kooperatív és csapat alapú harcot, filmszerű kezelőfelületet, valamint Kane és Lynch közötti megállás nélküli párbeszédet biztosít. A cím innovatív kétjátékos kooperatív és úttörő online játékmóddal is rendelkezik.

A játék főbb jellemzői

 • Feszült és kiszámíthatatlan élmény két férfival, akik gyűlölik egymást, de együtt kell dolgozniuk, hogy megmentsék magukat és szeretteiket.

 • Realisztikus és érzékeny környezet és tömegek reagálnak, amikor a dolgok kicsúsznak a kezünkből. Manipuláld stratégiailag a környezetet és a tömegeket a célok teljesítése érdekében.

 • Az intenzív 3. személyű játékmenet széles választéka: ereszkedj le épületekről, lőj mozgó járművekből, indíts meglepetésszerű támadásokat, fedezőtüzet, és lőj vakon a sarkok mögül

 • Vezesd a bűnöző zsoldosok csapatát, hogy növeld a túlélés és a célok elérésének esélyét, vagy harcolj egyedül, és a csapatod AI automatikusan tüzet von, gránátokat dob, és közelharcba bocsátkozik a saját jellegzetes mozdulataival

 • Innovatív többjátékos szintek

További részek

Kane & Lynch 2: Dog Days Xbox One Kompatibilis

Kane & Lynch Dead Men Ltd Ed.

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!