Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Iron Man 2: The Video Game Xbox 360 (használt)

Ár:
4.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Iron Man 2: The Video Game játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Öltözz fel és szállj fel újra az égbe. Ez a vadonatúj történet a Vasember képregényvilágába repít, és tovább fokozza a közelgő Iron Man 2. film izgalmát. Harcolj olyan epikus ellenségekkel, mint a Vasember klasszikus gonosztevője, Crimson Dynamo, aki csak a játékban szerepel. Ebben az eredeti történetben, amelyet a híres Vasember-képregényíró, Matt Fraction kizárólag a játékhoz írt, a milliárdos playboy és technológiai zseni, Tony Stark új technológiával ajándékozza meg a világot, hogy jobbá tegye azt. Az emberbaráti jellege azonban nem elég ahhoz, hogy távol tartsa az ellenséget, akiknek fondorlatos terveik vannak a technológiával kapcsolatban. Végül a világ sorsa Vasember hatalmas kezében marad, és neki kell harcolnia, hogy megmentse a világot a pusztulástól.

Játékmenet

A Iron Man 2, akárcsak a sorozat első videojátéka, amelyet a Marvel Comics-filmek megjelenésével egy időben fejlesztettek ki, egy egyjátékos akciójáték, amelyben harc és egyéb akciók zajlanak a földön és a levegőben egyaránt. A játék a filmek idővonalától elkülönülő idősíkot követ, így a képregény és a film elemei egymás mellett léteznek. A játékmenet küldetésalapú, a játékosok a csatában elért sikerekért "terepadatokat" gyűjtenek, amelyek lehetővé teszik a harci ruhák fejlesztését. A korábbi játékhoz képest a fejlesztések közé tartozik a változatosabb játékmenet, beleértve a beltéri és kültéri harcot, valamint a lopakodást, az irányítási rendszer, amely konzisztens marad, függetlenül attól, hogy a földön vagy a levegőben vagy, valamint egy opcionális rögzítési rendszer, amely a levegőben tartózkodó Vasembert az ellenség felé húzza, megkönnyítve a látványos támadásokat. Végül, és ez talán a legfontosabb, a játékosok a Vasember 2-ben egyszerre játszhatnak Vasemberként és Tony Stark barátjaként és szövetségeseként, a War Machine-ként.

A játék főbb jellemzői

  • Légy Vasember. Légy War Machine - Öltözz be Iron Man vagy War Machine bőrébe már a kezdetektől fogva. A Vasember páratlan sebességet és mozgékonyságot biztosít a játékosnak, a War Machine pedig a nehéztüzérséget, más játékélményt nyújtva. A játékosnak el kell döntenie, hogy melyik hős felel meg legjobban az előttünk álló feladatnak, és fel kell készülnie.

  • Kutatás, fejlesztés, tökéletesítés - Tony Stark bázisáról irányítsd a kutatás-fejlesztési erőfeszítéseket, és készülj fel a kiválasztott küldetésre a ruhád és fegyverzeted megépítésével és testreszabásával.

  • Epikus ellenfelek és moziszerű akció - Végezz szuperhősi tetteket és küzdj felhőkarcolóként magas gonosztevőkkel, miközben egy globális válság örvényében vagy.

  • Páratlan tűzerő - Érezd Vasember és War Machine fegyverzetének hatását. Robbants lyukakat a falakon, és döntsd le az ellenség hatalmas építményeit és járműveit. Használd a különféle pusztító új közelharci mozdulatokat, hogy közelről - a levegőben vagy a földön - leszámolj az ellenséggel.

  • Go Beyond The Movie - A történet tanácsadója, a Legyőzhetetlen Vasember képregényírója, Matt Fraction egy egyedülálló történetet hoz el neked, amely új helyszínekkel, forgatókönyvekkel és gonosztevőkkel vezet el Tony Stark filmes világába.

További részek

Iron Man fémdobozos

Iron Man

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: iron, iron man, iron man 2