Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Injustice Gods Among Us Ultimate Ed Xbox 360 (használt)

Ár:
8.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Injustice Gods Among Us Ultimate Ed játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Injustice Gods Among Us: egy harci játék, amely a klasszikus Arcade stílusú játékmechanikát ötvözi egy érdekes történettel, amely a DC Comics klasszikus karaktereit állítja szembe egymással egyedi kombinációkban (hős vs. hős, gonosz vs. gonosz, stb.). A játékot a NetherRealm Studios és a Mortal Kombatból ismert Ed Boon fejlesztette. A játékosok a legtöbb korosztálynak megfelelő, túlzó akcióra számíthatnak, és egy egyjátékos történetre, amely a hátteret biztosítja a lehetséges egyedi karakterpárosításokhoz. További funkciók: több mint 20 DC Comics hős és gonosztevő, különböző támadási szintek, egyedi támadások minden karakterhez, többjátékos támogatás és még sok más.

Játékmenet

A NetherRealm Studios által fejlesztett Injustice-t a Mortal Kombat-ból ismert Ed Boon irányítja: Gods Among Us a játékosok minden szintjét szem előtt tartva fejlesztették ki. A játszható karakterek nagyjából két kategóriára oszlanak: erő alapú harcosok, mint például Superman, és kütyü alapú harcosok, mint például Batman. A játék interaktív környezetében egy erővel rendelkező karakter, mint Superman, használhatja szupererejét, hogy felemeljen és az ellenfélre dobjon egy tárgyat, például egy autót, míg egy szerkentyűs karakter, mint Batman, ugyanehhez az autóhoz közel manőverezheti az ellenfelet, majd felrobbanthatja azt egy eldobható robbanóanyaggal. Az olyan karakterek, mint Wonder Woman Woman és Nightwing hibrid képességekkel rendelkeznek, amelyek között váltogatni tudnak.

Függetlenül attól, hogy milyen karaktereket használnak, a változatos képességek mindegyike lehetséges párja a másiknak, a támadásaik nehéz, közepes és könnyű fajtákra vannak bontva, és mindegyiküknek van egy speciális mozdulata is, amelyet akkor lehet kibontakoztatni, ha az erőmérő, amelyet a harc során növelnek, tele van. Emellett a játékosok "fogadási csatákban" is részt vehetnek, amelyekben az ellenfél karakterének erejének egy részét nyerhetik el a győzelemért járó díjként. Ezek a mechanikák együttesen olyan akciót ígérnek, amelyet könnyű elsajátítani, de kihívást jelent, és amely külön játékélményt ad.

A játék főbb jellemzői

  • A harci műfaj egyedülálló kiegészítője, amelyben egy érdekes történet során a DC-univerzum hősei - és gonosztevői - egymás ellen küzdenek.

  • Több mint 20 játszható karakter, köztük Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Nightwing, Catwoman, Cyborg, Harley Quinn, Solomon Grundy és mások.

  • Különböző játékterületek, amelyek az egyes karakterek mitológiáján alapulnak.

  • Könnyű, közepes és nehéz támadásra bontott, hozzáférhető támadási rendszer, minden karakternek sajátos támadásai vannak.

  • "Fogadásos csaták", amelyek lehetővé teszik, hogy a csata győztese begyűjtse az ellenfél mért erejének egy részét.

  • Mély többjátékos játéklehetőségek, beleértve a helyi és online játékot, valamint a versenyek támogatását is

Tartalom

  • Az "Ultimated Edition" változat az "Injustice: Gods Among Us" Xbox 360-ra, amely több mint 60 dollár értékű új BONUS TARTALOMOT tartalmaz, többek között: - az "Justjustice Gods Among Us" Xbox 360-as verziója: Több mint 30 új skin, 6 új karakter (Lobo, Batgirl, Scorpion, General Zod, Martian Manhunter és Zatanna), és 60 új S.T.A.R. Lab küldetés.

  • A játék legfontosabb jellemzői: A játékban található legfontosabb funkciók: A játékban található legfontosabb funkciók: A játékban található legfontosabb funkciók: *Egy egyedülálló kiegészítője a verekedős műfajnak, amelyben egy érdekes történet során a DC univerzum hősei - és gonosztevői - kerülnek szembe egymással. *Egy erőteljes és változatos, több mint 20 játszható karakter, köztük Superman, Batman, Wonder Woman, The Flash, Nightwing, Catwoman, Cyborg, Harley Quinn, Solomon Grundy és mások.

  • *A különböző játékterületek, amelyek az egyes karakterek franchise-ainak mitológiáján alapulnak. *Egy hozzáférhető támadási rendszer könnyű, közepes és nehéz támadásra bontva, ahol minden karakter sajátos támadásokkal rendelkezik.

  • *"Fogadásos csaták", amelyek lehetővé teszik, hogy a csata győztese begyűjtse az ellenfél mért erejének egy részét. *Mély többjátékos játéklehetőségek, beleértve a helyi és online játékot, valamint a versenyek támogatását. *Nagyszerű játék gyűjtőknek. *ESRB-besorolás: *ESRB minősítés: T-besorolás: T, azaz tinédzsereknek.

​További részek

Injustice Gods Among Us fémdobozos

Injustice Gods Among Us Xbox One Kompatibilis

InjusticeGods Among Us Col. Ed(Figure)

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!