Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Halo Reach Ltd Ed Xbox 360 (használt)

Ár:
7.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Halo Reach Ltd Ed játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A kizárólag Xbox 360-ra fejlesztett Halo: Reach a Halo videojáték-franchise nagy sikerű előzménye, és a Halo-sorozat eddigi legnagyobb játéka.A "Halo" a történelem egyik legnagyobb videojáték-sorozata, és az Xbox legnagyobb példányszámban eladott franchise-ja. A sorozat meghatározta a játékosok egy egész generációját, és megváltoztatta a videojátékokról alkotott képet.

A Halo: Reach a Noble Team, a spártaiak egy csoportjának tragikus és hősies történetét meséli el, akik nagy áldozatokkal és bátorsággal számtalan életet mentettek meg a lehetetlen esélyekkel szemben. A Reach bolygó az emberiség utolsó védelmi vonala a közeledő Szövetség és végső céljuk, a Föld elpusztítása között. Ha elesik, az emberiség a pusztulás szélére kerül.

A játék főbb jellemzői

 • Üdvözöljük a Noble csapatában. "A "Halo: Reach" baljós és hősies történetébe merülsz bele, miközben a Noble Team tagjaként játszol, egy ikonikus spártai katonákból álló osztag tagjaként, akiknek halálos tehetségei ugyanolyan egyediek, mint egyéni személyiségük és testre szabott felszerelésük.

 • Intenzív és epikus kampány. Éld át a "Halo" trilógia alapjául szolgáló eseményeket, ahogy az UNSC és a Covenant katonai erejük csúcsán összecsap egymással. Új fegyverek, járművek és képességek egészítik ki a jól ismert "Halo" arzenált a "Halo" univerzumban valaha látott legnagyobb méretű csatákhoz. A vadul ravasz mesterséges intelligencia (AI) minden egyes összecsapás mélységét és összetettségét növeli, így minden egyes játékmenet egyedi és kihívást jelentő élménnyé válik, függetlenül attól, hogy a játékosok egyedül vagy akár három barátjukkal közösen indítanak-e kooperatív támadást.

 • A végleges többjátékos élmény. A "Halo" sorozat a videojátékok többjátékos élményének aranyszínvonalát állította fel. A "Halo: Reach" folytatja ezt a gazdag hagyományt a többjátékos lehetőségek drámaian kibővített választékával, amely ismét újradefiniálja az online játékok világát.

 • Lenyűgöző technikai fejlesztések. A "Halo: Reach" jelentős előrelépést tesz a művészet, a hangzás, az AI, az animáció és a hollywoodi stílusú speciális effektek következő generációját képviselő, teljesen új motortechnológiával. Vívj hatalmas méretű harcokat a hatalmas, nyitott környezetekben, és harcolj közelről és személyesen új karakterek és lények oldalán, miközben a "Halo"-univerzum mélyén rejlő rejtélyeket fejted meg.

 • Az új társas beállítások lehetővé teszik, hogy olyan emberekkel játssz, akikkel szeretnél, hasonló gondolkodású csapattársakat találj, szavazz a preferált pályákról és játéktípusokról, és aktív névsort is vezethetsz.

 • A partnerkeresés mostantól a "Halo: Reach" minden aspektusában integrált, beleértve a kampánymódot és a tűzharcot is.

 • A következő generációs Firefight módban a játékosok versus módban szállhatnak szemtől szembe, és hihetetlenül mély szintű testreszabást és újrajátszási lehetőséget tesz lehetővé azáltal, hogy a játékosok megváltoztathatják a játékszabályokat és a beállításokat.

 • Az olyan új többjátékos játékmódok, mint az "Invasion" és az "Arena" lehetőséget kínálnak a versengő játékosoknak, hogy soha nem látott módon mutassák meg képességeiket.

 • A Forge-eszközök és a Forge World tér megjelenése lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljesen új pályákat és játékmódokat építsenek, és ezeket megosszák a "Halo" közösséggel az Xbox LIVE-on keresztül. A "Halo" többjátékos élményeinek jövője még évekig tovább fog nőni, és azok fogják alakítani, akik játszanak vele.

 • Játékosok testreszabása és jutalmazása. A "Halo: Reach" lehetőséget ad arra, hogy testre szabd és személyre szabd a Spartanodat a páncél kiegészítők elképesztő választékával, amelyek mind a többjátékos, mind a kampányjátékban megjelennek majd. Minden játékmódban, minden tettedért, minden játékstílusért jutalmat kapsz, értékes krediteket szerezve, amelyekkel további kozmetikai fejlesztéseket oldhatsz fel a fegyvertáron keresztül.

Tartalom

 • A játéklemez egy visszaszerzett ONI "fekete dobozban" van elhelyezve.
 • Egy exkluzív Elite páncélkészlet a többjátékos módban való használatra.
 • Lelet-táska, amely Dr. Halsey személyes naplóját és más titkos dokumentumokat és tárgyakat tartalmaz, amelyek a Halo-univerzum régóta őrzött titkait tárják fel.

További részek

HALO Combat Evolved Anniversary Xbox One Kompatibilis

Halo Reach + Halo Anniversary Double Pack

Halo Reach + Fable 3

HALO Wars fémdobozos

HALO Reach Xbox One Kompatibilis

Halo Reach Legendary Edition (No DLC)

HALO Wars

Halo 3 & Halo Wars

Halo 3 + Halo 3 ODST

Halo 3 Legendary (+Helmet)

Halo 3 Limited Edition

Halo 3 ODST + Forza 3 

HALO 3 ODST

HALO 3 Xbox One Kompatibilis

HALO 4 fémdobozos

HALO 4 Limited Edition

HALO 4 Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!