Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Final Fantasy XIII Collectors Edition Xbox 360 (használt)

Ár:
9.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Final Fantasy XIII Collectors Edition játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.890 Ft
Menny.:db

Leírás

A FINAL FANTASY VII és a FINAL FANTASY X kreatív elméitől érkezik a kritikusok által elismert sorozat legújabb része. Ahogy a FINAL FANTASY VII a PlayStation, a FINAL FANTASY X pedig a PlayStation 2 számítógépes szórakoztató rendszerre készült, a FINAL FANTASY XIII lesz az első számozott FINAL FANTASY cím a PlayStation 3 számítógépes szórakoztató rendszerre és az Xbox 360-ra, és a sorozatot ismét az RPG-márkává kívánja tenni. A játékosok Lightning, Snow és a többi hőst követik majd, akiket az istenhez hasonló fal'Cie oszt a sors. Átkozottak és a társadalom ellenségeinek tekintik őket, a világ ellenük van, és senki másra nem számíthatnak, csak egymásra. Vajon megtalálják-e magukban az erőt, hogy megszabaduljanak az átoktól, és maguk döntsenek a sorsukról, vagy megadják magukat ennek a felsőbb hatalomnak? A játékosok szívéhez biztosan kötődő történettel, a világhírű alkotó és karaktertervező Tetsuya Nomura változatos új karaktereivel, valamint a továbbfejlesztett aktív időcsatarendszer köré épülő izgalmas új játékmenet-funkciókkal a FINAL FANTASY XIII a játékélmények csúcsát fogja jelenteni.

A játék főbb jellemzői
 

 • Vegyen részt egy új szabványokat felállító játékélményben - A sorozat első olyan játékaként, amelyet egyszerre több nagyfelbontású konzolra is megjelentetnek, a FINAL FANTASY XIII új határokat feszeget a filmes megjelenítés, a hangzás és a játékmenet terén.

 • Tapasztald meg a sebesség és a stratégia egységét az Ultimate Active Time Battle rendszerrel - A jól ismert rendszer továbbfejlődött, és a játékosok számára lehetővé teszi, hogy egyetlen fordulóban számos parancsot hajtsanak végre a többhelyes ATB-mérővel. Akár az egyes slotokba egyes parancsokat írsz be az egymást követő támadásokhoz, akár egyszerre több slotot használsz fel egy pusztító csapás aktiválásához, a játékosokon múlik, hogy hatékonyan reagálnak-e az adott harci körülményekre.

 • A Paradigmák segítségével alkalmazkodhatsz a folyamatosan változó harci helyzethez - Egy vadonatúj játékmechanika, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a csata során bármikor szerepet osszanak ki a csapattagoknak, és így váltogathassanak a harci paradigmák között. A paradigmák a játék hat szerepének különböző kombinációiból állnak, a Commando-tól, a támadó specialistától a Medic-ig, a gyógyítóig, a paradigmák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy azonnal reagáljanak és alkalmazkodjanak bármely adott helyzethez, hogy megfordítsák a helyzetet és megszerezzék a győzelmet.

 • Légy tanúja a csatajelenet átalakulásának a teljesen új idézési rendszerrel - Bemutatjuk a Gestalt módot, az idézési rendszer egy erőteljes dimenzióját, amely teljesen új szintre emeli az akciót. A Gestalt módban a karakterek és az általuk átalakított Eidolonok egyként harcolnak, és egyszerű gombparancsok segítségével hatalmas sebzést okoznak az ellenségnek.

 • Merülj el egy érzelmi élményben - A magával ragadó történet összeköti a játékosokat egy érdekes szereplőgárdával. Lesz-e erejük szembeszállni elátkozott sorsukkal, vagy a végzet győzedelmeskedik mindazok felett, akikben hisznek?

Tartalom

 • FINAL FANTASY XIII Eredeti hangválasztás: Hamauzu Masashi zeneszerző által kifejezetten ehhez a Limited Collector's Editionhöz válogatott zeneszámokat tartalmazó Soundtrack CD-t tartalmaz. A CD-t a FINAL FANTASY XIII grafikáival és a zeneszerző által írt szöveges jegyzetekkel díszített tokban helyezik el.

 • - The World of FINAL FANTASY XIII: Keménykötéses könyv, amely a karakterek grafikáit, CG renderelt grafikáit és környezeteit tartalmazza a játék teljes gyártási folyamatából.

 • - Exkluzív művészeti nyomatok: 3 rendkívül gyűjthető művészeti nyomat, amelyek a FINAL FANTASY XIII főszereplőinek megidézett, hatalmas szövetségesei, az Eidolonok művészeti képeit mutatják be.

 • - Egyedi 'Brand of the l'Cie' matrica: Gyűjthető matrica a játék történetének legikonikusabb szimbólumával.
   

További részek

Final Fantasy XIII Lightning Returns fémdobozos

Final Fantasy XIII Lightning Returns Xbox One Kompatibilis

Final Fantasy XIII Xbox One Kompatibilis

Final Fantasy XIII-2 CE & T-Shirt

Final Fantasy XIII-2 LE

Final Fantasy XIII-II (13-2) Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!