Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Final Fantasy XIII Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
2.490 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Final Fantasy XIII (13) Xbox One Kompatibilis játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A Final Fantasy XIII a Square Enix várva várt címe, amely teljes mértékben kihasználja az Xbox 360 kiváló teljesítményét és technológiáját, kézzelfogható, intuitív irányítást biztosít, miközben zökkenőmentes átmenetet biztosít a valós idejű játékmenet és a lenyűgöző játékbeli filmek között. A legmodernebb csúcstechnológiát használva a Final Fantasy-sorozat legújabb darabja méltó a következő generációs címhez.

A játék főbb jellemzői

  • Vegyen részt egy új szabványokat felállító játékélményben - A sorozat első olyan játékaként, amelyet egyszerre több nagyfelbontású konzolra is megjelentetnek, a FINAL FANTASY XIII új határokat feszeget a filmes megjelenítés, a hangzás és a játékmenet terén.

  • Tapasztald meg a sebesség és a stratégia egységét az Ultimate Active Time Battle rendszerrel - A jól ismert rendszer továbbfejlődött, és a játékosok számára lehetővé teszi, hogy egyetlen fordulóban számos parancsot hajtsanak végre a többhelyes ATB-mérővel. Akár az egyes slotokba egyes parancsokat írsz be az egymást követő támadásokhoz, akár egyszerre több slotot használsz fel egy pusztító csapás aktiválásához, a játékosokon múlik, hogy hatékonyan reagálnak-e az adott harci körülményekre.

  • A Paradigmák segítségével alkalmazkodhatsz a folyamatosan változó harci helyzethez - Egy vadonatúj játékmechanika, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a csata során bármikor szerepet osszanak ki a csapattagoknak, és így váltogathassanak a harci paradigmák között. A paradigmák a játék hat szerepének különböző kombinációiból állnak, a Commando-tól, a támadó specialistától a Medic-ig, a gyógyítóig, a paradigmák lehetővé teszik a játékosok számára, hogy azonnal reagáljanak és alkalmazkodjanak bármely adott helyzethez, hogy megfordítsák a helyzetet és megszerezzék a győzelmet.

  • Légy tanúja a csatajelenet átalakulásának a teljesen új idézési rendszerrel - Bemutatjuk a Gestalt módot, az idézési rendszer egy erőteljes dimenzióját, amely teljesen új szintre emeli az akciót. A Gestalt módban a karakterek és az általuk átalakított Eidolonok egyként harcolnak, és egyszerű gombparancsok segítségével hatalmas sebzést okoznak az ellenségnek.

  • Merülj el egy érzelmi élményben - A magával ragadó történet összeköti a játékosokat egy érdekes szereplőgárdával. Lesz-e erejük szembeszállni elátkozott sorsukkal, vagy a végzet győzedelmeskedik mindazok felett, akikben hisznek?

További részek

Final Fantasy XIII Collectors Edition

Final Fantasy XIII Lightning Returns fémdobozos

Final Fantasy XIII Lightning Returns Xbox One Kompatibilis

Final Fantasy XIII-2 CE & T-Shirt

Final Fantasy XIII-2 LE

Final Fantasy XIII-II (13-2) Xbox One Kompatibilis

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: ff