Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

EA Sports Fight Night Round 4 Xbox 360 (használt)

Ár:
5.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fight Night Round 4 játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

Az EA SPORTS Fight Night Round 4 valóban a bajnok visszatérése. A Fight Night Round 3, az Xbox 360 hardveres megjelenésének egyik legkelendőbb és a kritikusok által legelismertebb játékára építve a Fight Night Round 4 ugyanolyan úttörőnek és forradalminak ígérkezik. Az EA SPORTS Fight Night Round 4 egy teljesen új, fizika alapú bokszmotorral, új, fizika által vezérelt animációkkal, igazán egyedi és differenciált bokszolói stílusokkal, valamint az eddigi legimpozánsabb bokszolói névsorral, beleértve a legendás Iron Mike Tyson visszatérését is, teljesen új szintre emeli a videojátékos bokszot és bunyót.

Új fizika motor

A Fight Night Round 4 drámaian továbbfejlesztett fizikamotorjával minden eddiginél közelebb hozza a játékosokat az édes tudományhoz. Ezeknek a fejlesztéseknek köszönhetően a harcosok minden eddiginél élénkebben jelennek meg, és az akciókat a játékmenet során animálják, ami azt jelenti, hogy nem csak két menet nem egyforma, de két ütés sem egyforma. Az ütések változatossága leginkább a becsapódás helyén érhető tetten, ahol a játékosok a pusztító ütések izzadságfröccsenésétől kezdve a masszív testütések energiaelszívó hatásán át a gyakorlatilag hatástalan, sőt, az elszánt ellenfélre mért sima ütésekig mindent láthatnak. De ha elég sok ütés érkezik, az új fizikarendszerbe épített sérülésrendszer lehetővé teszi a játékosok számára, hogy világosan lássák az ellenfelekre gyakorolt hatást, pontosan akkor és ott, ahol és amikor eltalálod őket.

Véres orr vagy ajak, vágás vagy duzzanat a szem felett, zúzódás a homlokon vagy a vállon; a játékosok mindet látni fogják, és az ő döntésükön múlik, hogy kihasználják-e a helyzetet, és megpróbálják-e megállítani az ütést.
Emellett a továbbfejlesztett fizika jelentősen gyorsabb játékélményt is biztosít. A játék vezérlőjével és az általános mozgásfejlesztéssel együtt ez lehetővé teszi a játékosok számára, hogy pusztító kombinációkba fűzzék össze az ütéseket. Bár egyetlen ütés még mindig képes legyőzni a riválist, akárcsak a valódi bokszmeccsen, a Fight Night Round 4-ben a kombinációk és az ezek elkerülésének képessége a kulcs.

A játék főbb jellemzői

  • Az új fizika alapú játékmotor lehetővé teszi az elhibázott ütések, a sima ütések, a kiütések, a kiütéses ütések és a ringben való mozgás teljes spektrumát, így a bokszolóknak pusztító ütés-, blokk- és mozgásarzenál áll rendelkezésükre. az új fizikarendszer lehetővé teszi az elhibázott ütéseket, a sima ütéseket, a kiütéseket és most először a durva és durva belső harcokat is.
  • Realisztikus bokszolói stílusok - A Fight Night Round 4 úgy utánozza a történelem legnagyobb bokszolóinak stílusát, mint még soha. Nyomást gyakorolhatsz ellenfeledre a fiatal Mike Tyson verekedős belső stílusával, billegve és tekergőzve, hogy erőteljes horgokat és felütéseket készítsen elő. Használd ki Muhammad Ali hatótávolságát, kézgyorsaságát és fürge lábát, hogy villámgyors ütésekkel és egyenesekkel zavarba hozd ellenfeledet.
  • Kiterjedt bokszolói névsor - minden idők legnagyobbjai, akik fénykorukban harcoltak. A Fight Night Round 4 segítségével fantáziapárosításokat hozhatsz létre, mint például Tyson kontra Ali, és végre eldöntheted, ki a ring királya. A történelmet és a modern korokat egyaránt felölelő bokszolói névsorral a mérkőzések lehetőségei végtelenek.
  • Online támogatás az Xbox LIVE-on keresztül - A Fight Night Round 4 teljes Xbox LIVE-támogatással rendelkezik, beleértve a kétjátékos többjátékos lehetőségeket, valamint a LIVE-eredményeket és a játékospontokat.

További részek

EA Sports Fight Night Champion

EA Sports MMA

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!