Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

F.E.A.R. First Encounter Assault Recon Xbox One Kompatibilis Xbox 360 (használt)

Ár:
12.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 F.E.A.R. játékszoftver
Elérhetőség: Raktáron
Szállítási díj: 1.590 Ft
Menny.:db

Leírás

A F.E.A.R.-ban nem katona vagy - hanem fegyver. Egy félkatonai alakulat beszivárog egy több milliárd dolláros repülőgépgyárba, túszokat ejt, de nem követel semmit. A kormány válaszul a legjobb különleges műveleti csapatait küldi be, de csak azért, hogy megsemmisítsék őket. A mészárlásról készült élő felvételeket egy váratlan pusztítási hullám szakítja félbe, amely a katonai vezetőket döbbenten és hitetlenkedve hagyja. Más lehetőségük nem lévén, beküldik a végső harcost: Téged.

A játék főbb jellemzői

  • Taktikai csapatokkal kell szembenézned, akik összehangolt támadásokkal és oldalazó manőverekkel próbálnak téged leszorítani és kiiktatni.
  • Intézd el a high-tech bérgyilkosokat, akik a falakon és a mennyezeten kapaszkodnak, és az árnyékból leselkednek rád.
  • Használj csúcstechnológiás lőfegyvereket és titkos fegyvereket, mint például a dugóhúzó rakétavető, a gyorstüzelő harci ágyú és a szubnukleáris robbanófej.
  • Látványos helyzetek - Élj át egy katasztrofális helikopterbalesetet teljesen a játékban, majd küzdj meg az ellenséges különleges erők hullámaival; vegyél részt egy nagy sebességű autós üldözésen, amelyet motoros bérgyilkosok és ellenséges harci helikopterek üldöznek.
  • Az Xbox 360-ra készült funkciók: - Azonnali akciómód, a legjobb F.E.A.R. játékosok rangsorolása; Új robbanékony és halálos fegyverek Xbox 360-ra; Exkluzív küldetések.

További részek

F.E.A.R. Files

F.E.A.R. 2: Project Origin

F.E.A.R. 3
 

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Termék címkék: fear