Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Fear 3 (18) Collectors Edition with Statue and Comic Xbox 360 (használt)

Ár:
11.990 Ft
Eredeti, ellenőrzött minőségű Xbox 360 Fear 3 (18) Collectors Edition with Statue and Comic játékszoftver
Elérhetőség: Külső raktáron question_mark
Szállítási idő: Külső raktáron lévő termékeknél 10-18 munkanap
Szállítási díj: 1.290 Ft
Menny.:db

Leírás

Kilenc hónappal ezelőtt Point Man és a F.E.A.R. osztagát azzal bízták meg, hogy állítsanak meg egy telepatikus képességű kannibált, aki gyilkos ámokfutásba kezdett. Point Man megtudta, hogy a célpont a bátyja, Paxton Fettel volt, aki a megkínzott és pszichésen erős anyjukkal, Alma Wade-del együtt dolgozott. E felfedezés ellenére Point Man követte a parancsot, hogy elpusztítsa őket, és ezt követően feldúlta a környező várost és a F.E.A.R. csapatának nagy részét. Most már világos, hogy Alma pszichikai befolyása túlélte - és ami még rosszabb, hogy olyasmit készül megszülni, ami elpusztíthatja a világot.

Fettel tisztázatlan szándékkal tért vissza a halálból, nem hajlandó elhagyni Point Man oldalát, és segítséget kér, hogy elérje Almát. A megmaradt F.E.A.R. osztag még mindig próbálja teljesíteni a küldetését. Most, hogy a parancsnoki lánc megszakadt, és Point Man a saját feje után megy, vajon hova fog hűségesnek lenni?

A F.E.A.R. 3 bevezeti a divergens co-opot, amely a játékosoknak különböző képességeket biztosít, amelyek hatással vannak a saját játékukra és a társuk tapasztalataira. A játékosok az egyjátékos vagy kooperatív módban Point Man, a F.E.A.R.-ban eredetileg bemutatott, genetikailag feljavított szuperkatona szerepében vehetnek részt, vagy együttműködve játszhatnak az ármánykodó testvérét, Paxton Fettelt alakítva, akinek hihetetlen telekinetikus ereje a síron túli életet adta neki.

Tartalom

  • F.E.A.R 3 játék
  • Steelbook csomagolás
  • Játékban lévő fegyver A kalapács DLC
  • F.E.A.R 3 képregény
  • 7" Alma szobor
     

További részek

F.E.A.R. First Encounter Assault Recon

F.E.A.R. Files

F.E.A.R. 3

Youtube videók

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!